Ziua incepem in forta

Ziua incepem in forta

Cunoasterea nu este suficienta; trebuie sa aplicam. Dorinta nu este suficienta; trebuie sa facem. ” Johann Wolfgang von Goethe

„Nu asteptati. Timpul nu va fi niciodata potrivit. ” Napoleon Hill

Ce face visurile sa devina realitate? Cred ca poate cel mai important lucru – si adesea ignorat – este pur si simplu luarea de masuri.

Am fost foarte rau cand eram mai tanar. Atunci, de obicei, m-am blocat. Am ramas in visurile mele despre ce vroiam sa fac. M-am blocat in paralizia analizei din cauza obiceiului meu de a trece peste lucruri. M-am blocat in amanare si in pesimism. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci. Am adaugat multe obiceiuri noi care ma ajuta sa iau fac mai multe actiuni decat am obisnuit.

Sper ca articolul din aceasta saptamana va va ajuta sa faceti acelasi lucru.

1. Incepeti ziua cu sarcinile cele mai importante.

In urma cu 17 ani m-am angajat intr-un loc in care trebuia sa vad parfumuri. Seful ne-a spus ca, daca am avea grija de cea mai importanta sarcina a zilei – deseori una dintre cele mai dificile – chiar dimineata, restul zilei ar fi mult mai usoara si mai usoara.

Avea dreptate!

Cand se face prima si cea mai importanta sarcina, nu trebuie sa va mai faceti griji. Acesta nu va cantari toata ziua . Te simti bine in legatura cu tine si mai putin stresat.