Sfaturi pentru cumpararea pantofilor de firma la cele mai mici preturi

pantofi

Orice femeie pasionata de moda si interesata de propria imagine pune pret nu doar pe designul si aspectul tinutei, ci si pe firma fiecarei piese in parte. In mod special, cand vine vorba de posete si pantofi de dama de calitate, o firma cunoscuta este extrem de importanta pentru prima impresie.

Pantofii de firma renumiti pe plan mondial sunt adesea ridicol de scumpi, iar pentru a schimba cateva perechi in fiecare sezon, este nevoie de un buget de care nu orice femeie dispune, asadar, doamnele si domnisoarele care doresc sa fie in pas cu moda apeleaza la cateva trucuri pentru a vana cele mai bune preturi si oferte la pantofii de dama ai unor designeri recunoscuti.

Pantofii aflati la reduceri in mall-urile si magazinele din oras

Exista anumite perioade ale anului, asa numitele perioade ale reducerilor, care se aplica la toate felurile de produse, de la cele de duzina, la cele mai pretentioase. Acestea se desfasoara in general dupa sarbatorile de iarna si pe parcursul verii, in perioadele de vacanta.

In afara acestor perioade, pentru a gasi ofertele si reducerile, este necesar mult timp liber si o rabdare de fier.

Magazinele de outlet. Acestea sunt situate de obicei in afara orasului, Bucurestiul spre exemplu are o serie de astfel de shopping center-uri catre iesirile din nord. Avantajul este ca acestea nu sunt aglomerate de obicei, insa distanta inseamna o cheltuiala semnificativa cu benzina sau taxiul, fara garantia ca se va gasi perechea de pantofi de dama cautata.

Magazinele specializate pe modele ale unor designeri cunoscuti. Este bine de avut o lista cu majoritatea magazinelor de acest gen din oras, pentru a putea fi vizitate cu fiecare ocazie la indemana. In general, magazinele de acest tip tind sa nu urmeze trendul ofertelor si reducerilor, astfel ca nu se stie niciodata cand perechea de pantofi dorita va fi la oferta. Ideala este inscrierea pe listele de email-uri, pentru a putea primi periodic revista cu oferte.

Pantofi la reduceri in mediul online

Mediul online este ideal pentru persoanele aflate la vanatoare de reduceri. Avantajul principal este ca, in mediul online, brandurile de pantofi vizate pot fi verificate zilnic pentru a nu rata ofertele speciale.

Cateva sfaturi ce vor face cautarile mai usoare:

Fiecare site vizitat necesita o atentie sporita la detalii, precum pretul de transport, posibilitatea de returnare si calitatea pozelor si informatiilor oferite. Chiar si la reducere,pantofii de firma sunt o investitie, astfel ca trebuie luate toate masurile pentru a evita falsurile.

Este indicat sa se cumpere doar de pe magazinele de pantofi online de incredere, cu review-uri pozitive, fie de la cunostinte sau de la alti cumparatori. Odata gasite cateva astfel de magazine online, este recomandat pe cat posibil sa se ramana la acestea, fara a apela de fiecare data la site-uri noi si potential periculoase.

Un alt avantaj al magazinelor de pantofi online sunt cupoanele de reducere. Pentru a fideliza clientii, se ofera adesea reduceri pentru urmatoarea comanda plasata intr-un anumit interval de timp, valoarea reducerilor obtinute fiind in functie de pretul comenzii initiale. Cumulate cu preturile mai mici decat cele din magazinele fizice, se poate ajunge la reduceri substantiale.

Inainte de a cumpara online o pereche de pantofi de dama ai unor designeri cunoscuti, este de preferat sa se viziteze si probeze in prealabil cateva modele la magazinele din oras. Adesea, fiecare firma cunoscuta are alt tip de marimi, iar a cunoaste exact marimea purtata poate scuti mult timp pierdut cu returul unor modele de pantofi care nu se potrivesc.