Cum poti avea un site pentru afacerea ta?

responsive site

Pentru ca afacerea ta are nevoie de o prezenta in mediul online poti opta pentru doua tipuri de site-uri web: gratuite sau platite.

Un site web gratuit nu iti va scoate niciun ban din buzunar dar nu va oferi nici incredere foarte mare unui potential client. In general, un site gratuit are adresa de forma aceastanume-ales-de-tine.domeniu.extensie. Poti personaliza site-ul foarte mult atat din punct de vedere al design-ului cat si al continutului dar mereu va scrie in partea de jos faptul ca este realizat gratuit, indiferent de platforma pe care o alegi. Chiar de curand Romtelecom a lansat un astfel de serviciu gratuit.

Un site web platit vine cu o serie de avantaje: domeniu personalizat sub forma nume-ales-de-tine.extensie, design personalizat si construit special pentru afacerea ta, suport oferit de o echipa de profesionisti si multe altele. Din start aceasta varianta ofera un plus de seriozitate afacerii tale pentru ca vei avea un domeniu personalizat. Pentru a putea avea un astfel de site va trebui sa apelezi la o agentie de web design.

Cel mai bine ar fi ca agentia sa aiba sediul in orasul tau pentru a putea discuta fata in fata toate detaliile, prin e-mail sau telefon se pot pierde foarte multe informatii esentiale. Inainte de a alege echipa cu care vei lucra studiaza cu atentie proiectele deja realizate de acestia pentru a fi sigur ca pot face ceea ce tu doresti pentru afacerea ta.

Incearca sa obtii mai multe oferte de pret de la mai multe firme pentru a putea alege pretul care se incadreaza in bugetul tau. De multe ori preturile sunt flexibile si difera de la un proiect la altul.