Comunicarea – primul pas pentru o viata de nota 10

good life

Lumea internetului este o lume plina de surprize deoarece pe internet gasim mereu ceva nou. Fie ca este vorba de noi jocuri, fie ca vorbim de ultimele aparitii in muzica sau cinematografie, pe internet exista o multime de lucruri noi care ne ajuta sa ne relaxam si sa ne detasam de tot stresul acumulat peste zi.

Ei bine, internetul este deasemenea o sursa de comunicare. Atata timp cat aveti o adresa de messenger totul va fi mult mai simplu, asadar daca vreti sa comunicati eficient, alegeti lumea virtuala. Sa comunici online este mult mai simplu decat sa comunici prin alte mijloace si datorita faptului ca pe internet puteti comunica cu mai multe persoane in acelasi timp, deci veti putea fi mai practici. Cele mai intalnite metode de comunicare pe internet sunt retele de socializare cum ar fi facebook-ul, twitter, google + si totodata messenger-ul care are foarte multi utilizatori.

Deasemenea, pe Messeneger puteti sa transmiteti anumite lucruri fara sa fie nevoie sa vorbiti cu o anumita persoana, prin statusuri. Statusul este numai bun atunci cand nu aveti chef de prea multa vorba insa simtiti nevoia sa va exteriorizati sentimentele. Daca nu aveti foarte multa inspiratie si vreti sa scrieti un status dragut atunci puteti cauta pe internet si veti vedea ca veti gasi o multime de statusuri, pe mai multe categorii cum ar fi scoala, iubire, familie, prietenie, triste, dragoste, viata, moarte etc. O comunitate online, o platforma online pentru comunicare si socializare va pune la dispozitie pe langa premii, avatare,diferite discutii si intrebari, mesaje si urari si o serie de statusuri noi si inedite.

Dumneavoastra trebuie numai sa accesati in site de acest gen si veti gasi mai mult de 1.000 de statusuri care mai de care mai interesante. Statusurile sunt acele ,,stari’’ pe care le puteti scrie oricand si de oriunde si pe care le pot vedea toti prietenii pe care ii aveti in lista. Deasemenea, daca va doriti  sa scrieti cate ceva si pe retelele de socializare gen facebook, atunci veti putea sa le folositi si acolo. Nu uitati ca pe internet, posibilitatile sunt multiple, asadar acum este mult mai simplu sa va impartasiti sentimentele cu cei din jurul dumneavoastra.

Incercati sa fiti cat mai comunicativi deoarece numai asa veti reusi sa va bucurati de fiecare zi petrecuta alaturi de cei dragi. Nu uitati: prima cale pentru a reusi este sa comunicati!