Accesorii utile pentru pasionatii de smartphone-uri

Accesorii smartphone

Traim intr-o lume nesfirsit de convenabila, incat multe daruri clasice pentru cei dragi au fost inlocuite de alternative digitale. Toata lumea se invarte in jurul unui smartphone acum! Dar nu este necesar sa ne luptam contra vantului, ci putem oferi ceva in acelasi stil. Intr-adevar, cel mai bun mod de actiune aici este sa imbratisam noii tirani tehnologici cu cea mai tare colectie de gadgeturi care functioneaza cu smartphone-uri.

Google Chromecast 2

Google a venit cu o noua versiune frumoasa a Chromecast-ului lor.  Va permite sa trimiteti la televizor videoclipuri, imagini, link-uri si aproape orice altceva de pe telefonul smartphone (sau de pe tableta sau PC). Este diferit de ceva de genul Apple TV, pentru ca telefonul dvs. este ceea ce dezvaluie continutul care trebuie trimis la televizor. La doar 35 de dolari, e greu sa gasesti un cadou mai bun!

Spire

Spire este un gadget nou in domeniul tehnologiei.  Spire va permite sa va informati despre momentele in care suntei calmi sau nervosi, urmarind respiratia. Spire se fixeaza pe o curea de sutien, apoi trimite informatiile dvs. de respiratie catre dispozitivul dvs. iOS. Se va stinge cand stai prea mult timp, va trimite o notificare daca sunteti tensionati si chiar va va oferi cateva exercitii de respiratie pentru a va ajuta sa va relaxati, sa va reorientati sau sa va reincarcati cu energie pozitiva.

TYLT VÜ

Sa recunoastem  – oamenii isi folosesc telefoanele cand conduc, si asta e ingrozitor! Harti, muzica, apeluri, videoclipuri? O singura atingere deblocheaza dispozitivul de la toc si totul este alimentat de la priza de bricheta a masinii. Se adauga chiar si un port USB suplimentar pentru a incarca un alt dispozitiv. Dispozitivul se numeste TYLT si este disponibil pe site-ul oficial.