Activități relaxante de care te poți bucura nu departe de București

Balta-pescuit-Corata

Chiar dacă este un oraș care se prezintă foarte atractiv din punct de vedere al oportunităților pentru cei care doresc să își dezvolte o carieră de viitor, cât mai ales pentru cei care vor să socializeze și să cunoască oameni interesanți, trebuie să recunoaștem că vorbim totuși despre un oraș foarte agitat.

Traficul, agitația și zgomotul se pot dovedi a fi copleșitoare, ceea ce va duce la nevoia de evadare, pentru a te putea bucura de puțină relaxare. Acesta este motivul pentru care am decis ca în rândurile următoare să recomandăm mai multe activități relaxante de care te poți bucura nu foarte departe de București. Iată care sunt acestea:

Pescuit

Sunt multe bălți nu foarte departe de București de care te poți bucura dacă ești pasionat de pescuit. Balta Corata reprezintă un foarte bun exemplu în acest sens. Vei face mai puțin de o oră pentru a ajunge aici, iar odată ajuns te vei convinge imediat că ai dat peste raiul pescarilor.

Pește 100% BIO, cabane de pescuit, cazare în condiții excelente, restaurant, terasă dar și diferite activități de agrement te așteaptă pentru a uita de stres.

Odată descoperită această baltă, suntem siguri că va deveni locul tău preferat pentru pescuit.

Drumeții prin pădure

În apropierea Bucureștiului există și multe păduri care abia așteaptă să fie descoperite. Așa că dacă iubești natura și drumețiile, ar trebui să le vizitezi numaidecât!

Păduri precum Băneasa, Râioasa, Bolintin și Pustnicul reprezintă exemple minunate din acest punct de vedere. Ajungând în sânul naturii, îți va fi imposibil să nu te relaxezi. Vei repeta această experiență ori de câte ori vei avea ocazia.

Turism viticol

Iubești vinul? Cu siguranță te încântă ideea de a vizita mai multe crame pentru a efectua turism viticol. Nu trebuie să mergi mult cu mașina pentru a descoperi câteva podgorii încântătoare. Crame precum LacertA, Rotenberg, Serve sau Viile Metamorfosis reprezintă exemple minunate din acest punct de vedere.

Înot în piscină

Nu trebuie să părăsești Bucureștiul pentru a te relaxa. Dacă iubești apa și înotul, atunci există o mulțime de piscine pe care le poți descoperi. Vei descoperi o mulțime de locuri interesante și cu siguranță vei uita de stresul cotidian de care ai adesea parte în București.

Acestea sunt activitățile de care te poți bucura nu departe de București atunci când îți dorești să te bucuri de momente de relaxare. Încearcă și tu aceste activități și suntem siguri că te vor încânta nespus și le vei repeta ori de câte ori vei simți nevoia de a te destinde.