Avantajele fotografiilor interactive

photobooth

In momentul de fata, aplicatiile care acapareaza intreaga atentie a publicului cosmopolit sunt Facebook-ul, Instagramul ori Twitter-ul, cai de socializare pe care adoram sa le impanzim cu fotografii dintre cele mai personale. Notiunea de „selfie” a reprezentat si izvorul de inspiratie pentru conceptul de fotografie interactiva, concept abordat tot mai adesea in cadrul nuntilor moderne. Pur si simplu, pornind de la premisa ca fiecare invitat va opta pentru un selfie in cadrul petrecerii, cuplurile de indragostiti aleg tot mai adesea sa le ofere acestora posibilitatea de a lua parte la o sesiune de fotografii interactive.

Despre fotografie in sensul larg se cunosc foarte multe lucruri, ceea ce inseamna ca nu mai este un mister faptul ca majoritatea persoanelor prefera un astfel de suvenir de la un eveniment special. Motivul? Fotografia interactiva este cadrul foto in care poti exploata latura dezinhibata a personalitatii tale, alegand sa iti accesorizezi outfit-ul cu o sumedenie de artificii ornamentale. Mai mult decat atat, ea nu este o fotografie singulara, ci un „selfie” profesionist care surprinde veselia dintr-un grup de prieteni.

Amintiri nepretuite

La un moment dat, fotografiile vor fi singurele lucruri care va vor ajuta sa rememorati secventele unice din viata vostra, persoanele deosebite pe care le-ati intalnit ori intamplarile haioase de la o petrecere. Nunta este un eveniment important care poate fi inconjurat de o sumedenie de astfel de clipe, clipe pe care ar trebui sa le inmagazinati intr-un album de colectie.

Un strop de culoare si personalitate

Desi dorim sa estompam trasatura „traditionalista” a nuntii, acest lucru este unul dificil de pus in practica. Inca din cele mai vechi timpuri, nunta a reprezentat unul dintre acele evenimente la care protagonistii au fost nevoiti sa invite si persoanele mai putin apropiate, lucru care poate transforma petrecerea intr-una nu atat de joviala cum si-ar dori mirii. Cu toate acestea, prin intermediul serviciului original Photobooth, in traducere „cabina foto”, fiecare grup de varsta are posibilitatea de a se distra copios. In jurul cabinei foto se vor strange foarte multi oameni, mai ales cei care nu sunt cei mai inversunati prieteni ai „dansului”.

Fara presiune

Contractarea serviciilor unui fotograf profesionist reprezinta o tactica la care apeleaza majoritatea cuplurilor moderne, insa cei doi miri nu iau in calcul urmatorul aspect. In primul rand, rolul fotografului este acela de a surprinde, mai presus de orice, secventele unice prin care trec cei doi protagonisti, pentru ca abia apoi sa isi focuseze atentia asupra imaginii de ansamblu. In al doilea rand, voi trebuie sa va ganditi la faptul ca exista si invitati mai putin extrovertiti, care nu se vor simti confortabil in lumina reflectoarelor. Pentru acestia, cabina foto reprezinta un refugiu, caci sunt feriti de privirile curioase ale celor din jur.

Socializarea

De la bun inceput, grija principala a mirilor se va rasfrange asupra modului in care invitatii vor interactiona intre ei. Unii sunt mai in varsta, altii abia ajung la perioada adolescentei. Cu toate acestea, cabina foto ar putea deveni un mediu care sa apropie grupurile aparent disjuncte, costumatiile si restul accesoriilor devenind un subiect comun de discutie.