Avantajele ofertelor de vanzare vile in Corbeanca

corbeanca

Probabil ati auzit despre zona Corbeanca, dar si despre lucrurile care o fac ideala pentru cumpararea unei case sau vile in apropiere de Bucuresti. Impreuna cu agentiile de imobiliare, am scos cele mai importante avantaje pentru ofertele de vanzare case si vile in Corbeanca, agentiile fiind specializate de mai bine de 10 ani in tranzactionarea imobilelor din aceasta localitate.

Avantajele zonei verde de case si vile Corbeanca

Cel mai important dintre avantajele caselor si vilelor din Corbeanca il constituie zona verde ce inconjoara acest cartier, ofertele de aici fiind tintite de clientii interesati de aerul curat si aspectul natural al acestei zone de langa Bucuresti. Poate tocmai de aceea, multe din ofertele de vile din Corbeanca sunt cautate de cei care isi doresc o casa de vacanta, sau un loc in care sa-si petreaca week-end-ul in cel mai relaxant mod posibil impreuna cu familia si prietenii.

Profilul clientului care cauta vile si case in Corbeanca

Comunitatea care locuieste in vilele si casele din Corbeanca este una relativ compacta, fiind alcatuita din proprietari ce provin din acelasi mediu social si profesional, specialistii spunand ca acest lucru reduce riscul ca vecinii sa aiba in viitor probleme intre ei, lucru aproape imposibil in Bucuresti, unde vorbim despre o masa amorfa de locatari ai vilelor.

Profilul clientului care locuieste, sau care cauta ofertele de vanzare vile si case aici este reprezentat de antreprenori care nu sunt foarte legati de deplasarea catre locul de munca, drumul din Corbeanca pana la cladirile de birouri din Bucuresti fiind mai putin avantajos daca trebuie facut zilnic.

Preturi de vanzare pentru vilele din Corbeanca

Ca preturi de vanzare, vilele din zona Corbeanca se afla la un nivel mediu pentru un satelit al Bucurestiului si un pret relativ accesibil avand in vedere faptul ca locatia este una de lux din zona de nord din Bucuresti.

Astfel, specialistii considera Corbeanca o locatie potrivita pentru o familie, care nu este dependenta de drumul catre birou si care adora traiul in mijlocul naturii.