Barbatii cu voce joasa sunt infideli

infidelitate

Sper ca viitoarea prietena a lui Nanau sau cum il mai cheama pe contratenorul ala de la Romanii au talent sa dea din intamplare peste articolul meu. Va da colac la biserica in fiecare zi, pentru ca iubitul ei va fi fidelitatea intruchipata. Bine, nu ca ar avea cu cine s-o insele, dar asta e alta treaba [unii care vor citi se vor gandi acum ca eu sunt gelos ca ala va fi celebru, o sa se umple de bani si o sa aiba fofolanca de 3 ori pe zi (poate mai putin ultima parte)].

Cum in lume exista mii de cercetatori pentru alte mii de domenii (si nu e nimic rau in asta), se fac fel de fel de studii. Unul a ajuns la rezultatele urmatoare: cu cat barbatul are vocea mai joasa, cu atat femeile cred ca el va pompa altceva cand ele nu sunt atente. Care ar fi legatura?

Barbatii au o voce groasa proportionala cu nivelul de testosteron din corp, deci cu cat ai mai mult testosteron, cu atat esti mai barbat si cu atat ai o voce mai groasa. Cu cat ai mai mult testosteron, cu atat esti si mai predispus sa calci stramb (si daca nu esti atent spargi ulciorul).

In paralel, femeile cu mai mult estrogen si implicit cu o voce mai subtire sunt predispuse la acelasi tip de comportament “nefiresc” intr-o relatie sanatoasa de cuplu. Nu spun eu asta, de fapt ar trebui sa bag capul la cutie pentru ca am o voce suficient de joasa incat Lemonade sa intre la banuieli. O spune Eurekalert, site al caror informatii a fost preluat si de Descopera, unde am citit si eu asta.