Bebelusul tau are nevoie de plimbare

bebelus la plimbare

Odata ce in viata de cuplu a aparut un copil, trebuie sa ne bucuram de fiecare moment pe care il petrecem cu bebelusul deoarece acesta creste pe zi ce trece. De aceea, daca ai o viata activa, iubesti plimbarile in parc, sa faci cumparaturi si vrei sa il ai pe micut cu tine peste tot, atunci alege cu incredere noile modele de triciclete de ultima generatie care ofera calitatea si siguranta necesara bebelusului.

Avand in vedere ca pentru o viata sanatoasa este indicata miscarea alege cu incredere un model de tricicleta pentru copilul tau cu personajul si melodiile preferate pentru a-l face fericit pe micut pe parcusul plimbarii.

Nu este necesar ca in perioada de 6 – 48 luni sa schimbati mai multe triciclete deoarece acestea pot fi reasamblate in functie de varsta copilului. In acest fel copilul face miscare si intreceri cu ceilalti prieteni pentru a se distra de minune.

Daca doriti sa nu il predispuneti pe copil la pericole, alegeti o tricicleta de calitate care ofera siguranta si suportul necesar datorita cadrului din aluminiu si rotilor realizate dintr-un material care nu face zgomot si nu se uzeaza.

Tricicleta DHS pentru copii cu varsta intre 10 luni – 6 ani ( 25 kg ) este prevazuta cu suport pentru picioare in momentul in care bebelusul nu ajunge la pedale, cadru din metal, jucarie amuzanta cu melodii, sistem de control al diresctie de catre perinti si copertina din panza pentru zilele insorite.

O puteti achizitiona la un pret cuprins intre 100 – 250 RON fiind disponibila in mai multe culori, in functie de preferintele fiecaruia.