Beneficiile pe care le ofera utilizarea indelungata a dispozitivului Torser

dispozitivul Torser

Aportul cercetatorilor din domeniul fizicii a fost unul covarsitor pentru lansarea dispozitivului Torser, in aceeasi masura contribuind observatiile efectuate de bioterapeuti ori de specialistii din segmentul medical. Daca adaugam si experientele pozitive ale utilizatorilor, atunci putem vorbi despre Torser ca despre o inovatie ce ne sprijina activ organismul, stabilizand cele trei nivele energetice care ne definesc. Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi utilizat deopotriva in cadrul tratamentelor homeopate, cat si in cadrul celor alopate. Scopul lui este acela de a ne reface si intari corespunzator straturile energetice de la interior, protejandu-ne totodata de fluxul energetic negativ care ne inconjoara.

In continuare va vom aduce la cunostinta beneficiile pe care le-au experimentat de-a lungul timpului pacientii care au intrat in posesia dispozitivului Torser, acestea fiind distribuite asupra sistemului nervos, celui cardio – vascular, respirator ori la nivelul analizatorilor.

Reglarea tensiunii arteriale. Un procent uimitor de pacienti, de circa 87% , reprezinta cumulul oamenilor care au declarat imbunatatirile pe care acest dispozitiv le-a adus la nivelul tensiunii arteriale, una dintre problemele cardiace frecvente ce afecteaza persoane din grupuri diferite de varsta. In plus, dispozitivul pare a fi benefic pentru imbunatatirea globala a starii psihice, ajuntandu-ne sa eliminam stresul, irascibilitatea, nervozitatea si anxietatea din comportamentul nostru.

Oboseala si somnolenta sunt diminuate. Intr-un peisaj citadin dominat de stres, majoritatea persoanelor ajung sa nu se odihneasca intr-o maniera corespunzatoare, nefiind astfel capabile sa raspunda cu brio cerintelor din mediul profesional si personal. Torser pare a fi dispozitivul perfect pentru starea prelungita de oboseala ori pentru senzatia de somnolenta, circa 96% dintre pacienti afirmand faptul ca au devenit mult mai activi dupa ce au inceput sa il foloseasca. Mai mult decat atat, s-a dovedit stiintific faptul ca purtarea acestuia ne ofera sentimente placute de liniste, calm si pace interioara – ele fiind responsabile pentru echilibrul in viata noastra.

Inlatura migrenele si starile depresive. Ameteala si durerile acute de cap par a fi probleme raspandite omogen asupra publicului general. Ele sunt stari care se resimt fie in momentul in care ne confruntam cu un program mai aglomerat, fie stari pe care le traim in mod constant. Cei care au testat dispozitivul Torser au reusit sa elimine migrenele puternice din rutina lor, capatand o stare generala mult mai optimista si energica. Nu-i de mirare faptul ca un procent de aproximativ 53% defineste grupul de persoane care au resimtit efecte pozitive si asupra momentelor depresive.

Sprijina sistemul imunitar. In timpul anotimpurilor de interferenta, precum toamna ori primavara, organismul nostru este predispus virozelor, infectiilor ori gripelor. Cu toate acestea, rezultatele cercetatorilor asupra unor esantioane variate de pacienti demonstreaza faptul ca sistemul imunitar beneficiaza de un scut de protectie in momentul purtarii dispozitivului Torser, riscurile de a ne imbolnavi scazand cu un procent de 45 %.

Un alt aspect pozitiv pe care specialistii nu il pot trece cu vederea se raporteaza la perioada de recuperare in urma traumatismelor craniene, a interventiilor chirurgicale ori a afectiunilor drastice la nivelul sistemului excretor, locomotor sau digestiv – perioada care scade drastic din momentul in care incepeti sa purtati dispozitivul Torser.