Cele mai apreciate cadouri pentru femei

romantic

Absolut orice om in viata sa a fost nevoie cel putin o data sa cumpere cadouri femei: fie ca pentru mama, iubita, fiica, prietena sau o alta persoana speciala din viata sa. Am selectat putin mai jos cateva cadouri clasice care vor face orice femeie sa zambeasca, fericita ca a fost tinuta minte. Totusi nu uita, cel mai frumos cadou este cel original si personalizat care vine din inima si reflecta momentele petrecute de voi impreuna.

  • Trandafiri rosii

Pentru o iubita sau o sotie, sunt excelenti: nu cred ca exista femeie care nu iubeasca trandafirii, iar un buchet trimis in dar, poate fi o alegere perfecta.

  • Trandafirii auriti

Acestia sunt trandafiri reali taiati si lacuiti pentru ca frumusetea lor sa fie prezervata pentru totdeauna si apoi stropiti cu aur pe petale. Acest dar este un gest romantic, care se potriveste perfect la aniversarea unei nunti de argint sau de aur, promitand o iubire vesnica.

  •  Un cadou de ciocolata

Cele mai multe femei iubesc duciurile si dintre toate, ciocolata este cea mai ravnita. Exista zeci de optiuni intre care poti alege: cutii de praline, tablete, cosulete, trufe, si multe multe altele.

  •  Spa Gift

Acest cadou poate veni in doua moduri si este unul dintre cele mai iubite cadouri pentru femei care se potrivesc oricand si oriucui. Primul este cosuletul sau pachetul cu produse spa, organice sau naturale (lotiuni, betisoare parfumate, uleiuri de masaj, sare de baie, sapunuri naturale si orice altceva o va face sa se simta frumoasa). A doua varianta este voucherul in baza caruia sa poata intra gratuit la un centru de SPA si sa beneficieze la alegere de tratamente, masaj, sauna si asa mai departe.

  •  Bijuterii

Sa fim seriosi: carei femei nu ii plac bijuteriile? Fie ca sunt frumoase si delicate, fie ca au volumul si culorile ultimei mode, este usor sa iubesti un cadou care te face sa stralucesti.

  •  O carte

Daca persoanei caruia vrei sa ii faci un cadou ii plac cartile si stii si ce gen anume ar vrea sa citeasca, nu prea poti da gres cu o carte. Va fi un cadou inteligent si personalizat, iar atunci cand va citi cartea, o sa isi aduca fara indoiala aminte de persoana care i-a oferit-o.