Bijuteria ideala

Bijuteriile reprezinta mai mult decat simple accesorii agatate de gat sau atarnate de incheietura mainii. De la inelul cu sigiliu imperial care denota calitatea de monarh si guvernator absolut asupra vietii supusilor pana la cerceii alesi de o vedeta cu ocazia unui dineu special, bijuteriile, indiferent de forma in care se prezinta, reprezinta un mesaj, o extensie a personalitatii. E o instanta de timp surprinsa in momente speciale din viata fiecaruia.

Pentru a indeplini asteptarile si pretentiile e preferabil ca bijuteriile sa fie prelucrate manuale din cele mai alese materiale. Daca tot spuneam mai sus ca bijuteriile sunt martore la evenimente fericite din viata noastra, un loc aparte aici il ocupa de exemplu bijuteriile purtate de miri pentru logodna si nunta. Ma refer la inele de logodna sau verighete. Se petrece destul timp cu alergatura dupa cele mai potrivite tipuri. Verighetele se pot confectiona din aur fin de 24 de karate, prelucrate apoi cu diverse aliaje pentru a atinge praguri de 18 sau 14 karate. Aici procedeele de confectionare depind in mare masura de preferintele clientului, deci bijuteriile respective sunt personalizate.

Producerea de verighete sau inele de logodna se realizeaza cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de catre o armata de oameni dedicati, experti gravori, tintuitori sau bijutieri cu studii specializate. Acestia au in vedere sa realizeze creatii complexe care includ confectionare manuala, slefuire, finisare si tintuire. In acest proces, se utilizeaza utilaje speciale care lamineaza si topesc pentru a se atinge calitate si finete in detalii.

Aceste feluri de bijuterii se pot gasi in ateliere specializate care contin diverse cataloage de modele si colectii. In afara de verighete si inele de logodna, aici se mai pot gasi cercei, bratari, coliere si alte seturi de bijuterii ideale pentru tinute de zi sau tinute elegante, confectionate dintr-o gama vasta de pietre semipretioase sau pretioase. Practic, atelierele respective reprezinta locul de unde va puteti surprinde placut si face fericita iubita. Femeile au avut intotdeauna un loc rezervat special in inima lor pentru bijuterii. E o fascinatie si un magnetism exercitate neincetat asupra lor, fie din dorinta de a se etala in societate, fie pur si simplu pentru a se simti implinite si complete pentru ele, in intimitatea lor. Din acest motiv, e nevoie de atentie la toate detaliile, de la preferintele ei pana la procesul de confectionare a bijuteriei respective, pentru a se realiza cadoul ideal pentru perechea ta.