Borduri supraetajate marca Adriean Videanu

bordura

Mă uit, și mă minunez în același timp de câtă prostie și cât întuneric poate fi în mintea unora. De curând, am descoperit că Videanu a început să construiască borduri cu etaj, că doar, când te plictisești și nu ai ceva mai bun de făcut, te gândești cum poți să faci un ban grămadă pe spatele proștilor, în cazul nostru, pe spatele statului, că doar toți baieții deștepți fac afaceri cu statul.

Oare ce s-a gândit Videanu: “Băi, bordurile astea au cam intrat la apă. Cum Băse are zilele numărate, aș face bine să mai prind și eu un proiect din-ăsta. Hai să le mai turnăm un etaj.” Și astfel, a început marea borduriadă. Loganul, care este o mașină relativ înaltă, abia mai poate deschide portierele dacă parchează lângă astfel de borduri. Ce o fi avut în cap în afară de bani, când s-a gândit să le mai facă un “etaj”?

În curând avem toate șansele să vedem “borduri decomandate” sau “borduri cu 5-6 niveluri”. Sau, pot să facă un cartier rezidențial înconjurat cu borduri, și astea-s doar câteva exemple ce mi-au trecut prin cap în acest moment. Să te apuci să torni borduri supraetajate care să acopere jumătate sau chiar trei sferturi din janta unei mașini mi se pare de-o prostie ieșită din comun. Dar vorba aia, cânt timp timpul trece, leafa merge și noi muncim cu drag, toate lucrurile decurg așa cum trebuie.

În orice caz, gândiți-vă la un singur lucru: Fie că vă plac sau nu, tot noi le plătim. Cu vârf și cu îndesat…