Cum functioneaza dispozitivul Torser?

torser

Torser este un dispozitiv conceput special pentru a genera un camp de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice si de alta natura, pe baza unor tehnologii unicat, de catre oamenii de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactorului de la Cernobil.

Fiind un dispozitiv de dimensiuni reduse, Torser se poate utiliza in orice loc si in orice situatie, indiferent de momentul din zi si din noapte, fie la nivel local, fie de la distanta, avand o raza de actiune de 2.5 metri.

De asemenea, dispozitivul Torser poate fi utilizat atat de catre adulti, cat si de catre copiii nou nascuti, insa nu in mod direct, ci prin intermediul unui adult, astfel incat dispozitivul Torser se tine cu o mana, iar cu cealalta mana se atinge partea copilului care se doreste a fi ameliorata.

Utilizarea dispozitivului Torser este necesara pentru a mentine echilibrul bioenergetic al organismului, astfel incat de fiecare data cand ne imbolnavim, pentru a favoriza vindecarea, este necesara echilibrarea corpului energetic si intarirea acestuia. Cu toate ca organismul uman detine capacitatea de autovindecare, uneori numerosi factori, precum undele electromagnetice, ce diminueaza capacitatea acestuia de vindecare.

Dispozitivul Torser functioneaza pe o perioada de minim 8 ani si nu este necesara o sursa de alimentare electrica, motiv pentru care acesta nu produce pe perioada functionarii campuri electromagnetice. Efectele benefice ale utilizarii acestui dispozitiv se pot observa de la prima utilizare, astfel incat echilibreaza bioenergia umana, pentru a favoriza insanatosirea.

Daca va intrebati cum functioneaza dispozitivul Torser, acesta genereaza un camp de protectie si echilibrare bioenergetica pe o raza de 2.5 metri, motiv pentru care trebuie purtat in apropiere de corp sau in fata calculatorului, a cuptorului cu microunde sau a televizorului. Prin utilizarea dispozitivului, va puteti bucura de un camp bioenergetic puternic si va veti simti mult mai linistiti si confortabil din punct de vedere psihic.

Daca ati suferit o perioada stresanta si epuizanta, cu ajutorul dispozitivului Torser va puteti recupera intr-un mod mult mai eficient si puteti asigura o refacere completa a organismului. In functie de afectiunile de care suferiti, de varsta, nivelul de radiatii din jurul dumneavoastra sau de gradul de oboseala, puteti simti o imbunatatire a starii de sanatate si va puteti energiza organismul.

Torser se aplica diferit in functie de fiecare afectiune in parte, motiv pentru care poate fi utilizat fie pentru a indeparta starile de panica, tulburarile tensiunii limfatice, problemele de circulatie sanguine, durerile de cap si poate fi utilizat atat ziua, cat si noaptea.

Pentru ca majoritatea persoanelor utilizeaza frecvent aparatura electronica, fara de care pare imspobil de trait, toti cei care utilizeaza telefoanele mobile, cuptoarele cu microunde, calculatoare, se deplaseaza cu tramvaiul, metroul, trenul sau troleibuzul sau locuiesc in apropiere de antenele GSM sau liniile electrice, trebuie sa utilizeze dispozitivul Torser.

Asigurand protectia organismului impotriva radiatiilor electromagnetice si a altor tipuri de radiatii prin utilizarea dispozitivului Torser va puteti bucura un organism sanatos si plin de vitalitate si puteti preveni eficient afectiunile.