Bugetul propus de o cura de slabire

Meniu de

Faptul ca alimentele sanatoase, cele mai recomandate in cura de slabire, au costuri mai ridicate nu este o scuza pentru a evita dieta. Din pacate, produsele bio sau cele cu cat mai putini conservanti sunt cele mai scumpe, motiv pentru care multora dintre noi ne este mai usor sa alegem alternative mai ieftine. Acestea contribuie insa la dezvoltarea unor dezechilibre in corp, care ne pot face sa crestem in greutate.

Pentru toti aceia care au un buget limitat alocat hranei zilnice, am pregatit un mic ghid al cumparaturilor. Acesta nu se bazeaza pe goana dupa oferte speciale, ci pe alte cateva masuri destul de simple si logice. Punandu-le in practica, va veti putea bucura mai usor de mancaruri apetisante si eficiente in procesul de slabire, care sa intareasca efectul acelor pastile de slabit pe care v-ati bazat pana acum.

Evitati sa faceti cumparaturi fara a avea un plan bine stabilit. Ideal ar fi sa va ganditi din timp ce vreti sa consumati, cu cateva zile mai inainte, sa va faceti o lista de cumparaturi si sa nu va abateti de la ceea ce este scris pe aceasta.

Daca alegeti un hypermarket, urmatoarea informatie va va fi foarte utila: de regula, produsele sunt amplasate la raft astfel incat cele de la nivelul ochilor sa fie cele mai scumpe. Plimbati-va asadar privirea in sus si in jos – veti identifica produse de o calitate echivalenta, dar la preturi mai mici, asezate in locurile mai putin accesibile cumparatorilor grabiti.