Cum se aleg componentele de calitate pentru ferestre si usi

Usi de calitate

Pentru toate companiile care proiecteaza si produc ferestre sau usi din PVC sau lemn, accesoriile pentru tamplarie pe care le folosesc in asamblarea acestora este la fel de importanta ca si calitatea materialelor pe care le folosesc pentru conceperea acestora. Toate componentele trebuie sa aiba un nivel ridicat calitativ si rezistenta in timp si pentru utilizari repetate.

O companie din Romania s-a dedicat comercializarii acestor sisteme de prindere si nu numai. O astfel de companie care tine ca etica si morala sa fie respectate, chiar daca face doar intermediere intre companiile care fabrica componentele necesare asamblarii ferestrelor si usilor si cei care le proiecteaza si produc, pentru ca mai apoi sa poata ajunge in casele care se vor folosi de ele. Calitatea este primordiala si tocmai din acest motiv ne mandrim cu parteneriate doar cu producatori cu renume in domeniul accesoriilor pentru tamplarie. Acestea sunt Romb din Polonia pentru feronerie si Takt pentru sisteme actionate de la distanta.

Pe langa aceste accesorii care sunt ascunse in tamplarie, companiile de profil mai comercializeaza manere, spuma poliuretanica, broaste pentru usi, balamale rezistente la utilizari repetate, sisteme de fixare speciale si chiar plase pentru insecte.

Seriozitatea cu care tratam fiecare client in parte ne-a ajutat sa progresam si sa atragem increderea acestora. Promptitudinea cu care ne respectam fiecare angajament este o calitate apreciata de cei care apeleaza la serviciile noastre. Ne angajam ca toate comenzile sa fie onorate in cel mult 48 de ore de la primirea acestora.