Cadouri din suflet

cadou

Luna femeii s-a scurs iute insa, acest lucru nu ar trebui sa ne faca mai putin atenti si afectuosi cu ele. Din contra, acum si totdeauna, unei mame/ unei bunici sau unei iubite i se cuvine apreciere, gentilete si grija. Noi cel putin, incurajam si sustinem atentia, darul din suflet acordat celor dragi, in mod particular femeii, deoarece ea detine rodul iubirii si, mai ales, pentru ca ea este datatoare de viata.

Asadar, fie ca este ziua ei, fie ca este o sarbatoare anume, fie ca este iarna sau primavara, noi va invitam la o provocare sau la un apel in care curtoazia si atentia abunda. De ce venim cu aceasta intentie? Pentru ca astazi oamenii, in afara sarbatorilor, uita sa aprecieze persoanele din viata lor, uita sa acorde atentia cuvenita; pentru ca neglijeaza prezenta femeii, uita ca ea ne-a dat viata, ea ne-a crescut si tot ea este omniprezenta neconditionat.

Haideti sa onoram impreuna prezenta femeii oriunde ne-am afla si oricat de mare ar fi distanta. Cautati, pentru ea, sa surprindeti intr-un mod cat mai placut. De pilda, fiti putin cercetasi si aflati ce isi doreste sau ce o incanta – poate fi o carte, un tablou etc. Apoi, faceti un mic pachet si trimiteti-l laolalta cu o scrisoare din suflet. Nu uitati, cuvintele in scris au un impact profund asupra oamenilor, in general.

Ati descoperit si selectionat cadoul, dar ati gasit anevoioasa formularea sentimentelor in scris? Nicio problema, magazinele specializate va stau la dispozitie. De pilda, puteti alege o poveste redata prin pictura careia ii adaugati un scurt mesaj din suflet. Sau o alternativa draguta poate fi ideea unei plachete decorate manual si gravate cu un scurt mesaj.
Pe scurt, posibilitati acoperite cu atentii sunt o multime, importanta este deschiderea si adaugarea unui strop de bunavointa.