Mic ghid pentru a alege mobila de bucatarie

scaune

Mutarea intr-o noua locuinta este o provocare pe masura pretului platit pentru cautarea si achizitionarea acesteia; timpul dedicat gasirii acesteia se contopeste perfect cu perioada de visare in noua casa, cu visele pe care le creezi in subconstient decorand, facand mancare, facand curatenie, dand petreceri reusite alaturi de cei mai buni prieteni sau pur si simplu lancezind in canapea alturi de persoana iubita intr-o duminca ploioasa.

Oricare ar fi visele voastre, urmatorul pas dupa achizitionarea locuintei este mobilarea acesteia. In urmatoarele randuri ne vom indrepta atentia asupra bucatariei, asupra mobilierului, accesoriilor si decoratiunilor care imbraca acest spatiu atat de drag unora. Desi ignorat de multi, spatiul acesta este unul in care unele persoane petrec o mare perioada de timp. Din necesitate sau din pasiune, mobila de bucatarie trebuie sa fie cat mai utila, cat mai bine construita si bineinteles sa fie si frumoasa ca aspect.

Ulilitatea acesteia vine din multitudinea de sertare, spatii de depozitat, rafturi si rafturele care sa perita asezarea ingreientelro si a ustensileor cat mai ordonta si cat mai la indemana, dar si din utilarea acesteia cu tot ce are nevoie o buna gospodina: cuptor cu microunde, masina de spalat vase, robot, aragaz si cuptor si bineninteles toate ustensilele care sunt de buna intrebuintare la casa unui om.

Ultima fita in materie de electrocasnice sunt cuptoarele cu gaz; mai moderne, acestea necesita un timp diferit de coacere; recomandarea designerilor de interior este ca bucataria sa fie utilata cu aparate din inox, datorita finisajului modern. Nu uitati la final sa alegeti accesorii pentru a insufleti bucataria cu stilul vostru; un suport pentru cutite, naproane vesele sau etajere pentru prajituri sunt doar cateva din variantele de accesorii pentru bucatarie care iti sunt puse la dispozitie.

O atentie sporita se ofera in aceasta zona si locului de luat masa. Puteti opta pentru alegerea unei mese din sticla cu scaune; dar, o alta varianata este revenirea la traditional: coltarul asezat langa o masa din lemn. Nu trebuie sa va ganditi neaparat ca un astfel de decor este unul rustic, prafuit si de evitat. Materialul din care este confectionat coltarul, un lemn de calitate si cu finisaje deosebite poate fi la fel de modern ca o masa cu scaune din sticla de exemplu. De retinut ca aceasta varianta este de preferat intr-un spatiu mare, pentru ca este voluminos.