Care este rețeta succesului garantat la pariuri? Cum stabilim ponturile câștigătoare din Bundesliga?

pariuri x

Milioane de români pariază în mod regulat. Conform ultimelor sondaje, se estimează că peste 5% din populație este implicată activ în acest fenomen. Însă minorii nu au fost incluși în acest context.

Deși jocurile de noroc sunt în teorie interzise persoanelor care au sub 18 ani, se știe foarte bine că există foarte multe cazuri în care această regulă este încălcată, sau cum spune americanul: „îndoită”. Cel mai bun indicator în acest sens a fost chiar sondajul realizat pe site-ul comunității pariorilor din România, care a revelat faptul că generațiile tinere nu mai așteaptă majoratul și se apucă de jocuri încă din liceu.

Relația românilor cu acest fenomen

pariuri online

Pariurile reprezintă șansa vieții pentru foarte mulți dintre pasionați. O bună parte dintre consumatorii de adrenalină percep pariurile ca fiind aproape același lucru ca și jocul de loterie, și anume: singura șansă de a-și îmbunătăți traiul și viața de zi cu zi.

Cei mai mulți dintre pariori plasează bilete cu mize cuprinse între 2 și 10 Lei, la care au un potențial câștig de 50, 200 sau 5.000 de ori mai mare decât suma investită. Jucând în acest mod, pariurile pot deveni într-adevăr foarte asemănătoare cu jocul de Loto.

Chiar dacă acest fel de a juca are o rată de câștig extrem de mică, pasionaților li se flutură prin fața ochilor aproape zilnic, fel și fel de bilete senzaționale, care mai de care mai „nebune”, care au înregistrat câștiguri colosale. În acest context, speranța iubitorilor de risc este reaprinsă și ținută vie, pentru ca nu cumva acești să se descurajeze și să renunțe la joc.

Ce ne spun specialiștii vizavi de această activitate?

pariuri x

Am stat de vorbă cu fondatorul comunității pariorilor din România, Marius Cădar, care este și unicul autor român al unei cărți publicate pe tema pariurilor sportive: PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE. Omul de afaceri sătmărean a mărturisit că foarte mulți dintre consumatori nu își rezervă suficient timp pentru a putea transforma acest hobby într-o sursă de venit cât de cât constantă:

Cine vrea să se îmbogățească la pariuri peste noapte, va pierde și ceea ce are deja. Cunosc destule persoane care reușesc să realizeze profit lunar din pariuri – și aici vorbesc de sume mai mari decât salariul mediu pe economie. Fiecare dintre aceștia își rezervă cel puțin câteva ore bune în fiecare zi,pentru analizarea ofertei și a evenimentelor care par profitabile, iar o parte dintre ei lucrează mai mult decât full-time pentru a-și stabili pariurile,” ne-a dezvăluit Marius Cădar.

Sătmăreanul a mai adăugat: „Noi încercăm prin materialele pe care le publicăm să-i educăm pe pariori și să-i punem mereu în temă cu ultimele descoperiri. Cei care continuă să parieze după ureche nu au cum să se plângă că nu au de unde învăța care sunt pașii care trebuie urmați pentru a progresa. M-am implicat și în realizarea unei unelte gratuite care furnizează statistici live și ponturi matematice pentru mii de partide săptămânal – acolo pot găsi mii de ponturi câștigătoare săptămânal.”

De ce să pariem pe Bundesliga?

De asemenea, Marius Cădar ne-a invitat să urmărim ponturile din campionatul german de fotbal, Bundesliga, care are o rată de predictibilitate destul de mare, în special pentru numărul ridicat de goluri pe care anumite echipe îl generează mai mereu în disputele interne.

Helmuth Duckadam, legendarul fost portar al stelei care a stat între buturile de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan în ’86, reușind să apere 4 lovituri de departajare și să câștige împreună cu echipa cel mai prestigios trofeu fotbalistic continental inter-cluburi – Cupa Campionilor Europeni, oferă ponturi din Bundesliga, pe cel mai cunoscut site de profil de la noi din țară.

Însă pariorii nu trebuie neapărat să se limiteze la acest campionat. De altfel, pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil din România găsim ponturi de la experți pentru partide de fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei, eSports și alte sporturi, la adresa: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive.

Experții ne recomandă se ne inspirăm din predicțiile și argumentele furnizate de specialiști, însă totodată să nu pariem orbește și să trecem toate aceste informații și prin propriul filtru înainte de a paria.