In statiunea Mamaia se practica furtul din camerele de hotel

mamaia

Chiar daca este foarte promovata si tot mai scumpa pe zi ce trece , statiunea Mamaia sta foarte prost in privinta sigurantei si a pazii. Anul acesta de 1 Mai , a fost Sparta o camera de hotel si un turist a fost pagubit de aproximativ 25000 de lei insumand sume de bani si bunuri materiale. Iata ca daca ai impresia ca te cazezi la un hotel , scoti mai multi bani din buzunar fata de o pensiune/apartament si asta iti ofera o siguranta, te inseli amarnic.

Proprietarii sau administratorii hotelurilor din Mamaia, cel putin majoritatea, sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala totusi, par sa fi uitat aspectul acesta si anume : SECURITATEA sau siguranta pe care ar trebuii ca o unitate turistica ce se respecta si ce percepe sume extravagante de la clientii sai pentru o noapte de cazare sa o ofere acestora. Cand pleci in vacanta , pleci cu gandul ca te vei relaxa si te vei bucura de timpul liber insa o astfel de patanie iti da totul peste cap mai ales daca ramai si fara banii destinati vacantei. Ca o “rezolvare” a problemelor de acest gen , proprietarii unitatilor de cazare Mamaia recomanda turistilor care calatoresc cu bunuri de valoare sau detin o suma mare de bani la ei sa le lasa la seiful unitatii de cazare in momentul in care parasesc camera. Majoritatea cazurilor in care turistilor li se fura bunurile din camera de hotel raman nerezolvate si anume acestia isi pot lua gandul de la recuperarea acestora in proportie de 99%. Mare grija cu ce veniti la mare si mai ales ce va lasati “in siguranta” in camera ca s-ar putea sa ramaneti fara ele!

Probabil curand , speram, hotelierii din statiune vor actiona cumva in privinta acesta si vor securiza mult mai bine camerele si accesul oamenilor strainii in hotel. Nu de alta dar cred ca daca vor continua sa perceapa sume fabuloase doar pentru cateva stele la intrare , turistii vor inceta sa le mai calce pragul.

Statiunea Mamaia este in present cea mai luxoasa statiune estivala din Romania unde mii de tinerii de bani gata vin sa-si petreaca weekendurile sau vacantele cheltuind sute de mii de euro fara nici o remuscare!