Care sunt cele mai solicitate servicii de curatenie in peisajul romanesc?

servicii de curatenie

Exista numeroase situatii in care puteti avea nevoie de un operator de curatenie. Fie tocmai ati renovat spatiul in care locuiti, fie doriti sa pregatiti locul pentru un eveniment de amploare. Mai mult decat atat, sunt persoane care doresc sa isi ingrijeasca locuintele in preajma Sarbatorilor, dar si proprietari care vor sa ofere apartamentului / casei lor un aspect imaculat la o anumita perioada de timp, optand pentru serviciul de curatenie generala. Asadar, fiecare persoana are un motiv aparte pentru care incepe colaborarea cu o firma de curatenie.

Citind randurile urmatoare, exista posibilitatea ca si dumneavoastra sa gasiti un serviciu care va este util voua sau apropiatilor vostri.

Curatenia generala. Periodicitatea curateniei este o necesitate care nu poate fi contestata, mai ales daca vorbim despre o locuinta spatioasa, unde este dificil sa se patrunda de fiecare data in spatiile problematice. Pornind de la ideea ca fiecare persoana isi dozeaza timpul astfel incat sa se imparta cu succes intre cerintele profesionale si sarcinile personale, serviciul de curatenie generala devine util pentru orice om „gospodar”, care nu doreste sa isi lase casa de izbeliste in perioadele mai aglomerate din viata sa.

Util este faptul ca in cadrul curateniei generale operatorul se ingrijeste de toate detaliile, ingrijind si spatiile in care nu v-ati fi gandit vreodata sa patrundeti.

Curatenia dupa constructor. Cunoscut sub acest pseudonism generalist, serviciul de curatenie dupa constructor implica o atentie desavarsita din partea echipei angajate. De ce spunem asta? Asa cum bine stiti, dupa ce apartamentul este complet renovat exista numeroase spatii care au de suferit. Pervazul geamului, tocaria, ferestrele, usile si podelele pot fi avariate in urma procesului de reamenajare, mai ales daca proprietarul a ales sa isi zugraveasca locuinta sau sa efectueze modificari la nivelul peretilor / caloriferelor sau instalatiilor electrice.

Intr-o astfel de situatie, proprietarii autohtoni tind sa se indrepte catre servicii de curatenie dupa constructor, chiar daca grila de preturi este putin mai piperata.

Curatenia de intretinere. Un serviciu adiacent este acela care are loc saptamanal sau bilunar, caci o curatenie generala nu o sa tina la nesfarsit. Iar pentru ca locuinta reprezinta punctul de sprijin in viata publicului autohton, locul in care oamenii petrec timp pretios cu familia si prietenii, dar si spatiul care serveste uneori drept mediu profesional, atunci este mai mult decat necesar ca el sa fie vesnic curat si ingrijit.

Aspirarea mochetelor, stergerea prafului, ingrjirea spatiilor sanitare si a bucatariei reprezinta doar cateva sarcini care intra in atributiile unui operator ce ofera „curatenie de intretinere” la domiciliu.

 

Curatenia dupa evenimente speciale. Fiecare persoana doreste sa se afle din cand in cand in postura de organizator, insa neplacerile survin o data cu terminarea evenimentului, cand organizatorul preia si sarcina de a curata spatiul in care a avut loc petrecerea.

Iar pentru ca majoritatea oamenilor nu vor sa se apuce de curatenie dupa ce au petrecut o seara intreaga, atunci ei au la indemana optiunea de a alege serviciile de curatenie dupa evenimente, tot mai prezente in grila de servicii a operatorilor din peisajul autohton.