Cat de mult au evoluat jocurile online?

Jocuri online

Esti singur acasa si nu prea ai nimic de facut. Te bantuie o plictiseala ingrozitoare. Ce faci? Te uiti la un film? Aprinzi televizorul? Cauti o carte prin biblioteca? Din pacate problema e ca de multe ori aceste simple actiuni nu ne scapa de plictiseala: filmele parca le-am vazut pe toate care meritau vazute, cartile le-am citit iar la TV nu e nimic bun. Ai putea sa joci carti sau board games dar pentru alea ai nevoie de prieteni impreuna cu care sa te joci. Ai putea sa iesi in oras, sau sa te implici in tot felul de activitati, insa asta costa si de multe ori nu prea ne permitem sa iesim din casa. Ca sa nu mai vorbim de datile cand toarna cu galeata sau este prea frig sa vrem sa ne miscam din varful patului.

Ah, calculatorul, ultimul refugiu impotriva plictiselii inca de cand s-a inventat. Multumim cerului ca exista atatea jocuri online distractive si pline de provocari care nu ne lasa sa ne plictisim nici a suta oara cand le jucam. Caci ce altceva putem face in confortul propriei noastre case, fara sa trebuiasca sa platim nimic, fara sa aven nevoie de companie, si cel mai important care sa ne tina interesati si implicati timp de ore intregi.

Peste 1 miliard de oameni joaca zilnic o forma sau alta de jocuri pe calculatori si dintre acestia, mai mult de 500 de milioane, apeleaza la jocuri online, oameni de orice varsta sau nivel intelectual, conditionati doar de accesul la internet. Inca de cand au aparut, jocurile online s-au raspandit cu rapiditate, popularea si acceptarea in general de catre utilizatori a acestei metode de petrecut timpul liber a fost masiva, asadar acesetea s-au raspandit la scara larga, pe tot globul. Tot timpul oamenii au cautat metode noi de a se distra si totsi intrebarea ramane de ce ne prind atat de repede aceste jocuri si ne fac sa le traim atat de intens?

Aceasta este de fapt intrebarea cea mai interesanta: de ce sa alegem jocurile online in detrimentul oricarei alte forme de divertisment? Si iata cateva motive la care le-am gandit noi.

Jocurile pe calculator au nivel ridicat de convenienta – omun modern este un om comod si cu un nivel ridicat de independenta. Prefera atunci cand are posibilitatea sa petreaca timp singur, acasa, fara sa trebuiasca sa se imbrace de iesit sau sa isi arajeze parul. Atunci cand te joci pe calculator nu te vede nimeni in afara de tine.

Sunt gratuite! – In vremurile grele de criza economica, fecare banut conteaza. Cheltuielile pe jocuri pentru consola sunt amanate momentan in detrimentul jocurilor pentru care nu se plateste.
Asigura ore variate de divertisment si interactiune online. Exista mii de jocuri onlie: jocuri cu bile, jocuri cu masini, jocuri cu puzzle-uri si multe, multe multe altele, care sa acopere orice gust sau preferinta. Unele sunt facute special pentru copii iar altele sunt mai complicate si necesita indemanarea unui adult.

Nu puteti nega sentimentul pe care il aveti cand castigati ceva! Dintre atatea jocuri variate, cu siguranta veti gasi si unul la care sa fiti foarte bun si sa castigati. Clasarea pe primul loc ne sa o satisfactie naturala si o doza sanatoasa de adrenalina care ne va face sa ne simtitm bine in legatura cu noi insine si ne va creste stima de sine si increderea in fortele proprii.
Asadar, milioane de oameni joaca deja tot felul de jocuri pe calculator, tu de ce sa nu fii unul dintre acestia?