Cazare si divertisment pentru turistii care ajung in zona Baneasa

hotel phoencia baneasa

Fara doar si poate, zona Baneasa este una dintre cele mai ofertante arii ale Bucurestiului, atat pentru oamenii care locuiesc in capitala, cat si pentru turistii care calatoresc spre alte destinatii, insa sunt nevoiti sa faca escala in Nordul Bucurestiului pret de o noapte sau doar pentru cateva ore. Concediul este un cumul de momente speciale de care dorim sa ne bucuram pe deplin, iar din aceasta cauza atunci cand decidem sa parcurgem distante mari cu avionul cea mai buna si relaxanta strategie este sa ne divizam traseul in functie de destinatiile cheie pe care dorim sa le exploram. Astazi vom vorbi despre unitatile de cazare pe care le puteti aborda in contextul in care aveti cateva zile de vacanta pe care doriti sa le petreceti in capitala peisajului nostru autohton, mai precis in zona de Nord din apropierea Aeroportului Baneasa, insa vom aduce in discutie si cateva obiective turistice locale care merita pe deplin atentia unui turist aglomerat.

Unde ne putem caza in apropierea Aeroportului Baneasa?

Doua sunt locatiile care ne-au atras atentia de-a lungul timpului, atat prin amplasamentul permisiv, cat si prin intermediul serviciilor pe care le pun la dispozitia clientilor. In imprejurimile imediat invecinate identificam centrul expozitional Romexpo, in cadrul caruia se organizeaza frecvent expozitii si lansari de carti, fotografii, picturi, targuri tematice sau prezentari de moda, ideale pentru turistul care doreste sa isi petreaca o dupa – amiaza linistita. Multi turisti sunt atrasi de conceptele pe care le propun centrele expozitionale, fie pentru ca au ocazia de a-si aprofunda anumite pasiuni sau pentru ca ele devin suportul arhitectural pentru organizarea unui concert mult visat. Pornind de la aceasta premisa ne-am decis sa va sugeram posibilitati de cazare Romexpo prin http://www.hotel-bucuresti.com. Prima propunere este reprezentata de Phoenicia Grand Hotel, o oaza de relaxare aflata la o distanta de aproximativ cinci minute de centrul expozitional Romexpo.

Daca va intrebati care sunt aspectele ce recomanda aceasta unitate de cazare drept una favorabila pentru un week-end in Bucuresti, raspunsul ar fi serviciile complete si profesionalismul personalului care se afla constant la dispozitia dumneavoastra. Calificativul de patru stele este graitor pentru modernitatea incaperilor, de altfel inimaginabil de spatioase si aerisite. Printre facilitatile conexe de care va puteti bucura pe parcursul sejurului amintim accesul la Spa, masaj, sala,cluburile proprii ale hotelului si restauratele divizate in functie de specificul abordat.Tarife mici veti identifica si in grila de preturi a hotelului Phoencia Comfort, un hotel autohton care infatiseaza, de asemenea, un calificativ integru de patru stele. Avantajul pe care il propune aceasta unitate se cazare este reprezentat de amplasamentul cochet, intr-o zona mult mai degajata a Micului Paris. Hotel Phoencia Baneasa este recunoscut in capitala datorita bucatariei libaneze pe care o ridica la cel mai inalt rang, dar si prin intermediul variatelor initiative de divertisment care au loc in incinta sa.

Cum ne petrecem timpul liber in aceasta zona a Bucurestiului?

Am oferit in randurile de mai sus doua sugestii de unitati de cazare Baneasa, iar acum dorim sa le completam cu o dubla recomandare joviala, aceasta raportandu-se la locatiile definitorii pe care le puteti explora in Nordul orasului. Fara indoiala, parcul Herastrau este considerat de departe cea mai reprezentativa comoara verde a Bucurestiului, in labirintul careia te poti desfata pret de cateva ore alaturi de apropiatii care te insotesc in zilele de concediu. Insula Trandafirilor sau Gradina Japoneza sunt doar cateva dintre punctele de atractie propuse turistilor, care dupa o lunga plimbare au ocazia sa se relaxeze la o terasa exclusivista unde pot servi preparate mediteraneene sau cu specific international. Al doilea magnet pentru turisti este reprezentat de Muzeul Satului – un obiectiv masiv care surprinde prin arsenalul complet de traditie, istorie si geografie.