Ce beneficii iti ofera o parcare langa aeroport?

Parcare la suprafata

Cu totii iubim sarbatorile si vacanta. Este o perioada excelenta pentru companiile aeriene, care pun la dispozitia clientilor oferte din cele mai diverse pentru vacante pe plaje insorite si alte locatii turistice preferate de cei mai multi vizitatori.

Beneficiile apelarii la o parcare in apropierea aeroportului sunt la fel de numeroase precum masinile aflate acolo. Din cauza numarului mare de calatori, care trec zilnic pe acolo, gasirea unui loc de parcare in apropiere devine o sarcina destul de dificila.

Care sunt beneficiile apelarii la o parcare privata langa aeroport?

Preturi avantajoase – exista voci care spun ca o parcare in apropierea aeroportului din Cluj este destul de costisitoare, insa nu este deloc asa. Costul pentru o singura zi de parcare nu depaseste 25 de lei, iar odata cu extinderea perioadei, pretul/zi scade. Cu cat perioada este mai lunga, cu atat pretul scade, iar acesta ar putea ajunge chiar la 8 lei pentru o zi de parcare. Pentru perioadele ceva mai lungi, costurile sunt discutate impreuna cu reprezentantii.

Servicii rapide si sigure – gasirea unui loc in parcarea din apropierea aeroportului nu ar trebui sa iti ia foarte mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la destinatie si sa alegi un loc pentru autovehicul. Poti opta pentru varianta acoperita, dar si pentru cea fara copertina. In medie, o sa iti ia in jur de 10-15 minute, cu tot cu transferul de bagaje din masina personala in cea care te va transporta la aeroport. Principalul avantaj al acestei companii este acela ca se orienteaza nu numai pe confortul si siguranta masinii, ci si pe cele ale proprietariului pentru ca ofera transfer catre si de la aeroport. In felul acesta, cei care apeleaza la aceste servicii scutesc foarte mult timp, atat de pretios, in special pentru cei care calatoresc in interes de afaceri.

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu siguranta proprietatii tale pe 4 roti, pe care ai lasat-o pe nu stiu ce straduta, destul de ingusta, putin periculoasa si usor cam departe. Nici nu trebuie sa iti suni rudele sa te ia de la aeroport de fiecare data cand ai nevoie.

Asistenta pe patru roti, oferita la dus si la intors este serviciul preferat al clientilor pentru ca in felul acesta scutesc foarte mult timp pretios. In momentul in care ajung in parcarea de langa aeroport isi pot ridica masina si pot porni la drum fara sa mai piarda timp.

Uneori, calatoria cu avionul este destul de obositoare, mai ales pentru cei care o fac dimineata devreme sau seara trarziu, asa ca solutia ideala este sa apeleze la o parcare in apropierea aeroportului din Cluj, unde sa isi poata lasa masina pe tot parcursul calatoriei. Stresul legat de siguranta autovehiculului este eliminat pentru ca acesta este pazit 24/24.