Ce inele se poarta iarna?

inele

Bijuteriile pentru femei, reprezinta cel mai usor mod de a atrage atentia. Tocmai din acest motiv, doamnele incerca sa aleaga mereu bijuterii care sa fie in voga si care sa le avantajeze. Randurile urmatoare o sa dezvaluie pentru ce bijuterii puteti opta in sezonul rece.

Pentru sezonul rece, sunt recomandate bijuterii simple, masive si motive tribale, orientale sau florale. Revin in forta si bijuteriile metalice, care amintesc de anii ’70. Inelele sunt fara indoiala printre bijuteriile preferate de catre femei. In sezonul rece, trebuie sa alegeti inele:

–          retro

–          supradimensionate

–          stralucitoare

Trebuie sa alegeti modele care sa se asorteze cu usurinta si sa evidentieze chiar si cea mai banala tinuta. Inelele retro confera un plus de stil tinutelor, cele supradimensionate atrag atentia iar cele stralucitoare ofera rafinitate chiar si pentru cele mai simple haine. Puteti opta si pentru inele ieftine, daca le asortati in mod corect si daca se potrivesc la stilul dvs. personal.

Inele pentru femei cu stil

Fiecare femeie doreste sa aiba inele, cu care sa poata atrage privirile. Daca doriti sa fiti speciala, aveti nevoie de accesorii speciale, iar inelele din alama fac parte din aceasta categorie. Cu ajutorul inelelor de alama puteti sa adoptati un stil clasic si rafinat. Puteti sa alegeti modele mai simple, dar si modele decorate cu perle sau cu pietre. De asemenea sunt disponibile siinele din alama ajustabile sau placate cu aur. Printre gama larga de modele disponibile, cu siguranta veti gasi inelul din