Telefoanele mobile, noile accesorii la moda

telefoane

Analistii spun ca moda e un criteriu la fel de important ca si functionalitatea, in alegerea unui telefon. Tehnologia performanta incorporata intr-un mobil e la fel de importanta ca si modul in care arata. Alegerea unui telefon pare sa nu mai aiba de-a face cu megapixelii, handsfree-ul bluetooth-ul sau ring tonurile ci designul exterior sofisticat pe care un mobil il are.

Producatorii de telefoane mobile scot pe piata modele din ce in ce mai trendy cu design sofisticat in multe culori si cu o gama larga de accesorii de la lantisoare si cristale pana la huse create de designeri.

Accesoriile de telefoane sunt o adevarata fabrica de bani deoarece multe persoane privesc mobilul ca un mod de apreciere a propriei valori. De aceea oamenii sunt dispusi sa plateasca sume mari de bani pentru a-si personaliza celularul. De exemplu:o husa de mobil din piele de crocodil a fost vanduta pentru suma de 124.99$ pe un web site american.

Vedem fete care isi decoreaza mobilele si o saptamana mai tarziu, renunta la tot si vor sa redecoreze intr-un mod total diferit. Fetele au posibilitatea de a-si modifica carcasa mobilului. Exista carcase colorate, transparente sau fosforescente. Exista chiar carcase decorate cu cristale Swarovski. Daca sunteti dispusi sa platiti 100 pana la 300 de dolari in plus magazinul iti face si designul: iti pot atasa sute de cristale mici in modelul ales: initiale, numere, linii.

Chiar si Disney a scos o linie de telefoane si accesorii cu personaje de desene animate, targetul fiind mamicile si fetitele cu varste intre 7 si 14 ani. Mickey Mouse este modelul cel mai des intalnit, el aparand ca logo pe carcasele de telefon sau pe husele din piele pentru mobile.

Dupa cum puteti vedea, telefonul mobil este in adevaratul sens al cuvantului un accesoriu de moda. A avea un telefon trendy a devenit la fel de important ca a avea un articol vestimentar la moda.