Ce informatii ne ofera specialistii din domeniul medical asupra tigarilor electronice?

magazin tigari electronice voore

Un lucru imbucurator pe care il atesta specialistii prin intermediul studiilor ample este reprezentat de scaderea dramatica a numarului de fumatori, cel putin in cadrul ultimului deceniu. Persoanele care isi doresc de foarte mult timp sa se elibereze de acest viciu nefast asupra sanatatii sunt, cel mai probabil, la curent cu ultimele noutati propuse de medici, majoritatea alternativelor promitand eliminarea treptata a dependentei de nicotina, lucru care de foarte multe ori nu se implineste integral. Cele mai la indemana optiuni sunt reprezentate de plasturii cu nicotina, sortimentele de guma de mestecat care detin o concentratie importanta de nicotina, injectiile cu diversi compusi sau chiar anumite suplimente de natura alimentara.

Toate aceste variante ne promit rezultate de lunga durata, insa dupa cum ne-am obisnuit, lucrurile dificile se pun foarte greu in miscare. Din aceasta cauza, fumatorii activi se indreapta tot mai frecvent spre acele tigari electronice Voore, recunoscute pe piata de specialitate prin prisma rezultatelor multumitoare pe care le-au observat clientii de-a lungul timpului. Succesul acestora este garantat deopotriva de gama de accesorii la care aveti acces o data cu achizitia unui astfel de dispozitiv, dar si de calitatea superioara a modelelor comercializate. Daca nu dispuneti de un „update” informativ in privinta subiectului „tigari electronice”, un lucru important pe care ar trebui sa il stiti este reprezentat de asemanarea fizica si senzoriala cu o tigara obisnuita. Un lucru pozitiv daca ne gandim la acele persoane ce isi alimenteaza viciul fumatului doar pentru senzatia interesanta pe care o ofera aceasta, dar si pentru postura de care beneficiaza in momentul in care se delecteaza cu o tigareta.

Totusi, diferentele dintre cele doua sunt majore, cea mai importanta fiind relationata cu substantele chimice daunatoare organismului care se regasesc in tigarile obisnuite, insa nu si in aceste dispozitive: gudronul sau monoxidul de carbon.Principiul de functionare al acestor dispozitive se bazeaza pe vaporizarea unui lichid organic special, pe care il puteti achizitiona, de asemenea, din cadrul acestui magazin tigari electronice Voore. Selectia aromatica propusa cuprinde in egala masura valente gustative fructate, gurmande sau mentolate, astfel incat fiecare client sa se identifice usor cu un produs de pe raft.

Acest lichid infatiseaza o concentratie variabila de nicotina, pe care o puteti selectiona dupa bunul plac. Tehnica vaporizarii reprezinta principalul motiv pentru care tigara electronica nu este interzisa in mediul public, aceasta eliminand la exterior doar aburii parfumati. Totusi, trebuie sa fiti foarte atenti in momentul in care selectionati un astfel de dispozitiv de pe piata, recomandat fiind sa apelati doar la acele branduri renumite care ofera, mai presus de toate, siguranta unui bun autentic, care nu o sa va influenteze negativ organismul.

Revista BMC Public Health reprezinta un punct de reper important pentru persoanele care doresc sa urmareasca evolutia stiintifica a tigarilor electronice, in editiile trecute ea promovand intens un studiu intreprins de o echipa medicala ce isi desfasoara activitatea in Italia. Acestia au ajuns o concluzie mai mult decat favorabila despre tigarile electronice, in 55% dintre cazuri persoana investigata reusind sa elimine complet fumatul din lista obiceiurilor cotidiene nocive pentru sanatate. Asadar, exista o sumedenie de impulsuri pozitive care ne indreapta spre alegerea unei astfel de alternative, aspect care ar trebui sa ne stimuleze direct proportional vointa!