Ce tip de acumulatori auto sa cumparam?

Acumulatori auto

Cu trecerea anilor, fiecare sofer devine tot mai constient de importanta achizitiei de piese si componente de cat mai buna calitate, pe de o parte, pe cat si de instalarea si verificarea lor la momentul potrivit.

In special acum, cand ne apropiem de incheierea sezonului rece observam cat e de necesar sa folosim o gama de acumulatori auto de calitate – nu putini au fost posesorii de masini care au avut probleme la pornire datorita temperaturilor foarte mici din aceasta iarna. Daca insa ati trecut cu bine de iarna, nu inseamna ca ce e mai greu a trecut – dimpotriva, in functie de numarul de consumatori electrici ai autoturismului folosit, s-ar putea ca solicitarile sa fie mai mari in lunile ce urmeaza – de aceea gasirea unor acumulatori auto Varta de calitate poate sa insemne nu neaparat un progres semnificativ, ci o actiunea necesara.

Dupa o verificare de tip diagnoza a bateriei auto, simpla, rapida dar foarte eficienta – clientul va primi o hartie cu rezultatul exact al analizei. Daca rezultatele nu sunt dintre cele mai bune, pentru siguranta si fiabilitatea masinii, alegeti produse de calitate, ce incorporeaza tehnologia de ultima generatie si experienta unei productii incredibile, comercializate la nivel global.

Pentru ca gama de operativitate a acestor acumulatori Varta nu se rezuma doar la autoturisme, ci se extinde la caravane, barci, motociclete, atv-uri, masini de tuns iarba, snowmobile, dube, masini de golf – lista poate continua. Cat despre alegerea modelului potrivit, producatorul german a pregatit trei mari clase – denumit Trio-ul Dynamic – Black, Silver si Blue – ce asigura o putere exceptionala in orice situatie – fiind produse destinate pentru utilizari specifice, acoperind insa o gama vasta de aplicatii. Multe dintre ele chiar depasesc cerintele producatorului (originale), asigurand o putere de pornire la rece de 122%. Iar daca acest lucru nu e suficient, merita mentionat si Power Frame-ul inovativ (un aliaj special, de calciu argint – ce reduce consumul de apa si nu necesita intretinere).