Ce tipuri de scaune se folosesc in localuri?

Scaun local

Exista bineinteles, mai multe tipuri de scaune pentru unitatile horeca, dintre care puteti alege atunci cand vreti sa aduceti o improspatare localului dumneavoastra, sau de ce nu sa mobilati un restaurant nou nout. In functie de tipul de local veti putea opta pentru oricare dintre optiunile din aceasta lista:

1. Scaune din aluminium: Cel mai important avantaj al acestor scaune este mobilitatea lor foarte mare: le puteti plia si depozita fara probleme, sunt deosebit de usoare, si se gasesc modele de inlocuit in cazul in care unul sau mai multe se strica. Sunt ideale pentru banchete, petreceri cu un numar mare de oameni, sau restaurante de tip autoservire. Nu sunt cele mai sofisticate sau elegante, insa isi indeplinesc cu succes functia.

2. Fotolii: Aceste scaune sunt extrem de frumoase si au brate confortabile. Sunt ideale pentru louge-uri sau cluburi de noapte, dar si pentru separeuri discrete. Multe hoteluri cumpara astfel de scaune pentru lobby-urile de la salile de coferinte.

3. Scaune pentru bar: Sunt extrem de populare in America si incep sa apara tot mai mult si la noi, barurile la care se consuma exclusiv la bar si se sta pe scaune inalte care ajung la nivelul acestuia. Sunt ideale cand localul este extrem de aglomerat, cum ar fi in serile de weekend, pentru ca lasa suficient loc de dans sau de miscare, incurajand consumul direct de la bar..

4. Sezlonguri: Un tip de scaun foarte atractiv daca aveti un bar pe plaja sau langa piscina. In ultima vreme insa am vazut si sezlonguri din piele cu perne decorative elegante si in lounge-urile hotelurilor sau in unele cluburi. Acest gen de scaune are picioarele foarte scurte si sunt suficient de lungi incat sa iti sustina picioarele in pozitie semiintinsa. Cele mai elegante sezlonguri poarta numele de recamiere.