Continuare: Scaunele care fac o impresie buna in restaurante

Scaun pentru cafenea

5. Scaune pentru copii: Un tip destul de popular in ultima vreme in restaurantele pentru familii sunt scaunele inalte pentru copii prevazute cu masuta si sezut propriu din care un bebelus sa nu poata cadea. Bineinteles acestea sunt targetate pentru familiile cu copii mici care va viziteaza restaurantul si partea buna este ca nu aveti nevoie decat de 2-3.

6. Scaune pivotante: aceste scaune restaurant pot fi distractive dar si comode. Le vedem adesea in restaurante sau lounge-uri elegante iar clientii par sa le aprecieze deosebit de mult. Scaunele pivotante sunt potrivite pentru spatii moderne atat datorita designului inovativ cat si materialelor si culorilor jucause in care vin.

7. Bancute: sunt binevenite mai ales in zonele de asteptare. Cateodata le vedem si in baruri (pe cele micute de 2-3 persoane) sau pe terase, si atunci vin in cele mai interesante materiale decorative: stuf, nuiele, fier forjat, dar si mai clasicul lemn.

8. Scaunele impletite: Sunt confortabile si ajuta la crearea unei atmosfere relaxante. Cel mai des le vedem pe terase la mare, dar nu numai. Restaurantelor cu tema acvatica li se potrivesc in mod special.

9. Scaune din lemn: Probabil cele mai comode dintre toate tipurile de scaune, le vedem chiar peste tot: incepand de la casele proprii pana la scaune conferinta sau birouri. Cele de restaurante au inca niste particularitati speciale legate de aspect si de confort: in cafenelele elegante si cochete de tip francez, de exemplu, se folosesc scaune din lemn cu un aspect vintage, tapiterie artistica si un spatar sau niste picioare frumos sculptate. In cabane sau restaurante traditionale romanesti arata mult mai bine scaunele din lemn masiv netapitate, brute si usor necizelate.

Acum ca puteti vedea atatea stiluri diferite este important sa puneti cap la cap imaginea pe care vreti sa o transmiteti si in functie de aceasta sa luati o decizie. Succes!