Airsoft Megastore Constanta, locul preferat al iubitorilor de airsoft

Airsoft - magazin Constanta

Joaca de-a razboiul nu se mai intampla acum doar prin intermediul jocurilor de strategie. Daca te-ai intrebat vreodata cum ar fi fost sa fii pe campul de lupta, sa mergi in armata sau sa participi la o lupta reala, Airsoft Megastore iti raspunde la intrebari, oferindu-ti posibilitatea sa-ti transformi dorintele in realitate.

Originar din Japonia, Airsoft este un fenomen care s-a extins din ce in ce mai mult si a creat o adevarat isterie in Romania, in randul jucatorilor dornici de aventura. La inceput, jocul a aparut in urma restrictiei de a folosi arme adevarate, restrictie data de legile locale din Asia de Est. Astfel, armele airsoft au aparut ca alternativa a armelor reale.

Airsoft este locul unde sunt simulate adevarate lupte sau misiuni militare cu ajutorul unor replici ale armelor reale, intr-un mediu special amenajat care iti ofera siguranta ca nimeni nu este ranit. In Romania, acest joc spectaculos, care iti da o portie mare de adrenalina, se desfasoara pe terenuri izolate, virane, unde nu exista riscul ca vreun jucator sau o persoana straina jocului sa sufere vreo accidentare. Misiunile sunt diferite si se bazeaza foarte mult pe creativitatea si imaginatia jucatorilor. Acestea pot fi simulari militare complexe sau chiar reconstituiri istorice.

Airsoft este jocul oamenilor responsabili si se bazeaza foarte mult pe respectul dintre jucatori si pe fairplay, deoarece bilele nu lasa urme vizibile, iar in momentul impactului, adversarul trebuie sa confirme ca a fost lovit pentru ca lovitura sa fie valida.

In Romania exista foarte multe cluburi si grupari mari care practica acest sport joc. In cadrul acestuia sunt stabilite anumite reguli si inainte de lupta toti competitorii isi iau masurile de precautie necesare pentru prevenirea eventualelor accidente. Jucatorii incep lupta abia atunci cand sunt echipati corespunzator si cand au luat la cunostinta regulile jocului. Jocurile de airsoft variaza foarte mult atat in scenariu, cat si in functie de numarul de jucatori, locatie, echipamente si posibilitatile economice ale competitorilor. Echipamentele Airsoft sunt variate si se impart in mai multe categorii: echipamente de protectie, echipamente vestimentare si echipamente tactice. In prezent, in tara noastra sunt mai multe magazine care dispun de o gama variata de produse destinate jocului de airsoft.

Airsoft Megastore prezent in orasul Constanta este unul dintre magazinele care raspund dorintelor persoanelor care practica acest sport. In cadrul magazinului puteti gasi o gama variata de echipamente si arme airsoft care functioneaza asemenea celor din realitate, insa care nu ofera niciun risc de accidentare. Incarcatura folosita pentru arme este reprezentata de bile solide din plastic de diferite dimensiuni. Cele mai intalnite bile sunt cele care au diametrul de 6 mm si cantaresc intre 0,12 g si 0,43 g. Airsoft Constanta este locul preferat al jucatorilor impatimiti si un adevarat magazin Counter Strike unde doritorii isi pot gasi echipamentele si armele cele mai sofisticate la preturi incredibile. Pe rafturile magazinului poti gasi cele mai eficiente echipamente, arme si accesorii pentru a fi un lider pe campul de lupta.

Airsoftul combina aventura, adrenalina, spiritul de echipa si strategia in cel mai inedit mod posibil. Acest joc iti permite sa experimentezi arta razboiului si sa traiesti aventura vietii tale.