Cele mai comune metode de joc valabile la Loto Polonia

numere loto polonia

Persoanele interesate in prezentarea de fata sunt acelea care nu cred cu tarie in conceptul de „noroc” ci, mai degraba, in niste sisteme de joc predefine, in statistica si in aplicarea sistematica a unor principii matematice. Daca faceti parte din categoria jucatorilor optimisti, care completeaza un bilet doar in momentul in care au inspiratie, atunci norocul individual este singurul atribut pe care trebuie sa mizati.

Inainte de a parcurge tehnicile cele mai raspandite printre jucatorii impatimiti, amintim cat de importanta este studierea numerelor si, implicit, a extragerilor anterioare. Daca doriti sa analizati lista de numere Loto Polonia disponibile puteti incepe cu arhiva extragerilor care au avut loc pana in momentul jocului propriu – zis.

Bineinteles, va fi destul de dificil sa parcurgeti toate combinatiile castigatoare din trecut, avand in vedere faptul ca la Loto Polonia extragerile sunt de doua ori pe zi. Cu toate acestea, studiul numerelor deja extrase reprezinta un plus pentru jucatorii care nu se incred doar in mrejele norocului. Specialistii sunt de parere ca numerele incep sa capete anumite semnificatii fizice o data cu trecerea timpului, intr-un anumit interval ele fiind extrase de prea multe, ori de prea putine ori.

Metoda Fibonacci

Acest sistem intruchipeaza o particularitate a metodei Martingale, principiul fiind acela de a alege mizele care fac parte din sirul Fibonacci. Modelul de selectie al mizei este unul facil, fiecare numar reprezentand suma precedentelor doua. Sa luam spre exemplu numarul 8. Conform sirului Fibonacci, numarul reprezinta suma numerelor 3 si 5, cele doua cifre care sunt situate inaintea sa in cadrul sirului. Sirul Fibonacci nu implica o crestere drastica a mizei, ci un gradata.

Metoda Martingale

Mai simpla decat sistemul de joc „Fibonacci”, insa mult mai pretentioasa din punct de vedere financiar, bugetul de investitii fiind unul consistent. In cadrul metodei Martingale, miza se dubleaza la fiecare joc, alegandu-se acelasi pariu necastigator la tura anterioara.

Metoda celor doua numere

Pentru a juca aceasta metoda trebuie sa urmariti in arhiva care sunt cele mai extrase doua numere. Tot din statistici veti prelua si cea mai extrasa decada intreaga din perioada respectiva. Principiul este acela de a combina pe un bilet cele doua numere despre care am vorbit initial, urmand a adauga al treilea numar din decada.

Metoda numarului lenes

Desi restul tehnicilor de joc presupuneau urmarirea celor mai extrase numere, in momentul de fata ne intereseaza numerele care au beneficiat de extrageri cat mai rarefiate, ele fiind considerate „remize”. Alegem un astfel de numar si ii aplicam metoda Martingale ori Fibonacci pentru a ne amplifica potentialele castiguri.

In principal, acestea ar fi cele patru metode pe care le fructifica jucatorii care nu se lasa indusi in eroare de noroc in momentul in care pariaza. Insa, inainte de a va indrepta toate econmiile spre un astfel de joc, dumneavoastra trebuie sa constientizati faptul ca niciun sistem va genereaza 100% castiguri. Nu, acestea doar va diminueaza probabilitatile si va indreapta atentia catre combinatiile care au cele mai multe sanse sa fie extrase.