Chestiuni administrative legate de casa de comenzi

cumparaturi
Ca manager al unei firme, care stie ca timpul fiecarui angajat trebuie sa se regaseasca in valoarea produsului, respectiv serviciului final, trebuie sa gasesti o solutie pentru achizitiile absolut necesare firmei. Cum se face acest lucru fara pierdere de timp ?

Foarte simplu, prin intermediul unei alte firme – casa de comenzi. La un apasare de tasta distanta este magazinul de unde poti cumpara orice produs de care ai nevoie pentru nevoile interne ale institutiei. Atat produse alimentare, cat si produse nealimentare pot fi livrate direct la firma, fara niciun cost suplimentar. Desigur, orice firma trebuie sa isi procure anumite produse, cum ar fi cafea, zahar, ceai, apa minerala, strictul necesar din cadrul produselor alimentare. Sau produse de curatenie, sapun, prosoape de hartie, hartie igienica, tot felul de detergenti, clor, solutii de curatare.

Un cu totul alt domeniu de produse este papetaria si consumabilele de birou. Poate cel mai important set de produse, absolut necesare unei functionari adecvate a unui birou. Daca un sistem informatic presupune o atentie destul de mare la achizitionare, pentru a fi respectat un anumit nivel al tehnologiei, si in plus, pentru un pret competitiv, orice alt lucru poate fi cumparat pur si simplu prin comandarea lui prin casa de comenzi. In felul acesta, in cel mai scurt timp de la comandare, il poti avea la birou, prin serviciul de livrari firme.