Combinezonul – modelele din catalogul Safety One care mi-au atras atentia

Combinezonul – modelele din catalogul Safety One care mi-au atras atentia

Conceput in mod particular pentru protectia corpului in timpul orelor de lucru, combinezonul este o piesa vestimentara comoda, flexibila, deosebit de rezistenta in fata agentilor fizici, mecanici si chimici. De cele mai multe ori, acesta este confectionat dintr-un material sintetic denumit „polipropilena”, in zonele marginale fiind prevazut cu benzi elastice, acestea contribuind la mentinerea unei pozitii fixe a combinezonului. Rolul acestuia este de a te proteja de praf, de murdarie si de reziduuri dintre cele mai diverse, majoritatea specialistilor recomandandu-l in industria alimentara, in agricultura sau in constructii.

Avand in vedere faptul ca este un echipament de protectie suficient de versatil pentru a se potrivi variatelor activitati, ne-am decis sa va oferim cateva sugestii din paginile catalogului Safety One. Desi este esential sa va echipati si cu alte accesorii menite sa va protejeze mainile si chipul, urmatoarele salopete combinezoane de lucru pe care le-am selectat reprezinta investitii accesibile, de lunga durata.

Combinezonul standard – C802Z

Daca doriti sa stiti prin ce se evidentiaza acest articol, atunci ar trebui sa aruncati o privire asupra protectiei pe care o ofera in fata razelor ultraviolete, costumul propriu – zis stopand circa 98% dintre razele la care va expuneti in timpul lucrului. In plus, exista si alte detalii legate de designul si croiala sa care il transforma intr-un produs „favorit” pentru clientii fideli. Dintre acestea, amintim buzunarul de pe piept si cele doua din zona laterala – unul fiind prevazut cu o clapa, astfel incat sa va puteti depozita telefonul in siguranta. Materialul din care este confectionat combinezonul „Standard” cu betelie elastica este Kingsmill 245 de grame, iar pretul sau este de 129.72 RON.

Combinezonul Texo Contrast – TX15

Un articol de top din catalogul Safety One este combinezonul ‘Texo Contrast”, acesta impresionand deopotriva prin al sau design elegant si prin intermediul compozitiei sale. El este confectionat dintr-un procent de 40% poliester, alaturi de un procent de 60% bumbac, ceea ce il transforma intr-un articol vestimentar lejer, flexibil si modern. Clientii care au intrat in posesia acestui articol s-au dovedit foarte multumiti de calitatea sa, tocmai pentru ca inglobeaza toate artificiile de care aveti nevoie in timpul programului de lucru. Astfel, el poseda nu mai putin de 14 buzunare ( unul pentru telefon, altul pentru documente, altul pentru genunchiere si asa mai departe), in zona centrala beneficiaza de un fermoar ascuns, iar tivul sau este ajustabil. Avand in vedere caracteristicile enuntate se justifica pretul sau ceva mai pipierat de 164, 82 RON.

Combinezonul cu gluga – S086

Singura piesa vestimentara prevazuta cu gluga din colectia de combinezoane a brandului Safety One este disponibila la pretul exceptional de doar 105, 76 RON. Modelul „S086” este realizat integral din Kingsmill 245 de grame, ceea ce inseamna ca sunteti imuni la razele ultraviolete intr-un procent de aproximativ 98%. Intregul sa design este unul flexibil, incepand cu mansetele si terminand cu betelia din jurul taliei. In plus, gluga este un accesoriu vital pentru cei care nu doresc sa investeasca separat intr-un articol care sa le protejeze parul in timpul orelor de lucru.