Concluzii tardive – Vama Veche se afla in topul primelor zece atractii turistice din Romania

vama veche

Cand vine vorba de destinatii de vacanta din Romania, avem cu siguranta o multime de locuri incredibile ce merita vazute inainte sa spunem ca tara noastra e vai de capu` ei si sa plecam peste hotare. Potrivit unui articol bazat pe un studiu de caz, statiunea Vama Veche este situata in top zece cele mai cautate atractii turistice din Romania. Turistii care au fost aici sustin ca sunt incantati de libertatea pe care o ai in statiune, de oamenii deschisi si prietenosi intalniti aici si de atmosfera incendiara pe care Vama Veche o ofera in fiecare seara pe toata perioada sezonului estival.

In fiecare vara, statiunea Vama Veche devine neincapatoare, atat turistii romani cat si cei straini , venind in numar extreme de mare sa-si petreaca vacantele in cea mai permisiva statiune estivala de la noi. Un alt avantaj pe care il detine statiunea este practicarea tarifelor de cazare cele mai mici de pe intreg litoralul, sau si mai convenabil, in Vama Veche poti dormii cu cortul pe plaja fara sa te deranjeze nimeni! Pentru cei care totusi doresc un grad ridicat de confort atunci cand pleaca in vacanta, tin sa va spun ca tarifele de cazare Vama Veche pot incepe in plin sezon si de la 60 lei/noapte ( bineinteles in unitatile de cazare modeste de 2 stele- vezi cazare Vila Zapata Vama Veche) dar puteti opta si pentru unitatile de lux unde veti avea parte de conditii de cazare excelente!

Vama Veche este statiunea preferata a iubitorilor de muzica buna! Sau cel putin asa spun ei. In fiecare vara , in statiune se tin zeci de concerte( rock in proportie de 95%) care aduna un numar spectaculos de turistii. Cele mai bune si mai cunoscute formatii de rock isi incanta live fanii cu muzica preferata! Statiunea nu are un anumit gen de turistii, acestia fiind foarte variati , de la cei minori pana la oamenii de varsta mijlocie, de la elevi pana la familii cu copii, toti iubitorii ai libertatii pe care o ofera Vama!