Trade GSM este magazinul cu cea mai variata gama de piese pentru telefoanele mobile

piese telefoane tradegsm

Am fost in nenumarate randuri in postura de a schimba telefonul sau de a-mi repara tableta, totul datorandu-se defectarii anumitor componente. Partea cu un telefon este realizat de o companie faimoasa si nu sunt sanse sa se defecteze este doar un mit, stim foarte bine ca orice piesa electronica are o durata de viata si acest aspect nu poate fi schimbat in niciun fel.

In ideea in care un telefon sau o tableta nu a rezistat niciodata mai mult de 3 ani fara sa ii repar sau sa ii inlocuiesc o anumita componenta, este intotdeauna de bun augur sa ai la indemana o solutie prin care sa economisesti bani. Varianta mai scumpa nu o agreez, e putin absurd sa pornesc de la premisa ca ar fi mai convenabil sa cumpar un alt device decat sa apelez la un magazin de componente telefoane.

In aceste conditii, fie ca esti posesorul unui telefon Samsung, a unui iPhone de ultima generatie sau a unui telefon HTC, afla ca exista un magazin dedicat pieselor si componentelor de smartphone-uri de care eu am fost foarte multumit. Numele sau este Trade GSM, locatia lor din Bucuresti fiind una in care se poate ajunge relativ repede, personalul calificat oferindu-va de fiecare data solutia cea mai buna din punct de vedere al raportului calitate pret.

Accesorii GSM si piese telefoane Bucuresti intr-un singur loc

Trade GSM este un magazin complet, in gama de produse regasindu-se piese iPhone, piese si accesorii pentru telefoanele care ruleaza pe Android cat si alte materiale hardware ce pot inlocui cu succes piesele problematice ale telefonului vostru. Mai mult de atat, pe langa magazinul fizic din zona Timpuri Noi a Bucurestiului, puteti apela cu incredere la platforma online. Este un mod facil prin care puteti gasi piese telefoane tradegsm dar si componente sau accesorii originale, oferite de branduri celebre in industria telecom.

Experienta mea cu Trade GSM este una de bun augur prin prisma faptului ca obisnuiesc sa efectuez analize temeinice inainte de a achizitiona o piesa sau a componenta a telefonului. Iar cum eu sunt utilizator atat de iPhone cat si de smartphone Android, am nevoie ca magazinul sa fie unul cat se poate de versatil. In plus, luati in calcul ca orice piesa pe care o cumparati trebuie sa fie originala iar multe dintre magazinele din Bucuresti si nu numai se abat de la aceasta regula si promoveaza ostentativ produse de calitate indoielnica.

Pe langa faptul ca Trage GSM este genul de magazin versatil si capabil sa ofere doar componente originale, platforma online va prezinta si solutii de montaj derulate la sediul companiei. Pentru sume de cele mai multe ori modice, aveti posibilitatea sa beneficiati de schimbarea gratuita a pieselor defecte precum si de efectuarea unor teste de specialitate pentru a evita neplaceri pe viitor. Eu asa am procedat si am fost incantat de rezultat, schimbarea difuzorului la un iPhone 5S avand o durata de doar cateva ore. Am lasat telefonul inainte de a incepe programul de birou si am fost contactat in dupa amiaza aceleiasi zile pentru a putea ridica telefonul din service.

Voi ce solutii recomandati in cazul pieselor defectate ale unui telefon? Stiti si alte magazine de piese GSM care sa ofere un schimb rapid al componentelor dar si garantie pentru manopera?