Criterii pentru alegerea unui generator de curent

Generator

Folosit indeosebi ca sursa complementara de curent electric, un generator de curent are cateva proprietati ce ne pot ajuta in vederea achizitionarii unui astfel de ansamblu. In functie de necesitatile personale si de cunostintele din domeniu, puteti merge oricand intr-un magazin de specialitate si sa solicitati o oferta.

Daca nu sunteti un fin cunoscator al domeniului, sfatul nostru este sa mizati pe experienta unui specialist in vederea achizitionarii produsului perfect pentru necesitatile personale. Sunt mai multe tipuri de generatoare, categorisirea lor fiind realizata in functie de natura ansamblului, modul de functionare sau chiar capacitate.

Aveti nevoie de un generator de curent cu regim de functionare continuu sau de un generator de curent pe care sa il utilizati atunci cand reteaua locala de distributie a energiei electrice nu functioneaza? Asta pare a fi prima intrebare pe care v-o adreseaza un reprezentant al unui magazin de generatoare electrice, in functie ce datele oferite putand sa va propuna mai multe modele si accesorii.

Daca doriti ca generatorul de curent achizitionat sa fie functional indiferent daca aveti parte de energie electrica de la reteaua locala sau nu, mizati pe un generator curent ieftin cu regim de functionare continuu. Tot in aceasta categorie putem include un generator de curent care functioneaza intr-un anume interval orar prestabilit de voi. De partea cealalta, generatorul de curent folosit in regim de urgenta poate fi asemanat cu roata de rezerva a unei masini, rolul sau fiind de a alimenta cu energie electrica toti consumatorii in momentul in care reteaua locala de energie electrica nu poate fi accesata.