Generator de curent fix sau mobil?

Generator curent

Desi am fi tentati sa mizam pe un generator de curent mobil, trebuie mentionat faptul ca un generator curent fix este, de regula, mult mai stabil si mai usor de utilizat. Avantajul unui generator de curent mobil este modalitatea de transport, indiferent ca ea este facila sau anevoioasa, fiecare dintre noi ar trebui sa poata sa mute acest echipament in locul in care este necesara alimentarea cu energie electrica.

Cu toata aceasta mobilitate a acestor ansamble, specialistii recomanda generatoarele de curent fixe, aceste echipamente putand fi montate intr-o anumita incapere si utilizate din orice parte a locuintei. Dat fiind faptul ca un generator de curent este utilizat frecvent in momentele in care nu dispuneti de energie electrica de la reteaua locala, nu pare deloc facil sa mutati dvs sau copiii generatorul mobil in locul in care aveti nevoie de o alimentare cu energie electrica. Mai mult de atat, aveti nevoie de cunostinte temeinice privind montajul, conectarea cablurilor, pornirea motorului si alte aspecte de ordin tehnic.

Date fiind aceste coordonate, recomandarea firmelor de specialitatea recomanda achizitionarea unui generator de curent fix, stabilirea capacitatii realizandu-se in functie de necesitatile personale.