AutoChrome sustine performanta masinilor puternice

Jante auto pentru masini puternice

AutoChrome este o companie tanara, infiintata in urma cu aproximativ patru ani, care a reusit sa se reliefeze prin calitatea produselor comercializate si respectul purtat clientilor sai.

AutoChrome sprijina performanta masinilior dumneavoastra, oferindu-va un portofoliu generos de produse, de la jante si pana la camere auto, ale caror specificatii pot satisface si cele mai pretentioase asteptari.

Principala categorie de produse comercializate care se bucura de popularitate in randul clientilor este destinata jantelor din aliaj si aluminiu. AutoChrome se lauda cu cele 4 marimi in care sunt disponibile jantele aliaj, respectiv 15, 16, 17, 18, urmand a finaliza procedurile pentru a intra in posesia jantelor cu diametrul 19, destinate masinilor puternice si pasionatilor de tunning. Modelele sunt variate, in functie de fiecare categorie de marimi, conducatorii auto avand posibilitatea de a alege varianta ideala pentru destinatia utilizarii.

Jantele auto din aliaj comercializate de AutoChrome sunt o varianta viabila mai ales pentru masinile puternice, investite cu un consum mare de energie. Particularizand, jantele aliaj 15 sunt proiectate in conformitate cu reglementarile sectorului auto, fiind insotite de certificari de tipul ISO/TS 16949:2009, TSE, SNI, VIA, DOT, SONCAP. Mai mult decat atat, specialistii din cadrul AutoChrome supun jantele la teste de echilibrare, etanseitate, stabilitate, impact, durabilitate si testul in urma caruia se stabileste calitatea vopselurilor folosite pentru finisarea jantelor finale. Jantele aliaj 15 sunt disponibile la preturi competitive, cuprinse intre 1.497 – 1.522 Ron.

Pe de alta parte, jantele aliaj 16 sunt recunoscute datorita popularitatii lor, dobandita prin zgomotul redus, timpul de accelerare extrem de mic si consumul moderat de combustibil, prezentand principalul avantaj ca acestea se comporta mai bine la demaraj si franare, asigurand o racire rapida a rotii dupa un timp indelungat de condus. Totodata, greutatea unor jante aliaj 16 este mai mica, fiind nevoie de o energie mai mica pentru a fi controlate, in comparatie cu jantele de otel.Preturile jantelor aliaj 16 variaza, in plin sezon, intre 1.799 – 1.824 Lei.

Daca automobilul dumneavoastra se comporta ca o fiara pe patru roti, atunci cu siguranta veti incerca jantele aliaj 17. Preturile variaza intre 2.075 – 2.315 Lei, iar modelele se preteaza atat drumurilor urbane, cat si celor rurale sau greu de accesat. Modelele jantelor aliaj 17 sunt preferate de conducatorii auto deoarece ofera o rezistenta superioara asupra metalelor pure, care de obicei sunt mai moi, fiind, totodata mai usoare la aceeasi rezistenta si asigura o conductie termica superioara.

Modele de jante din aliaj

Pentru masinile puternice, cu adevarat pretentioase, jantele aliaj 18 reprezinta partenerul de nadejde care le va contura o estetica inedita, in timp ce subliniaza numarul de cai putere pe care ii detine. Aceasta categorie se preteaza excelent in cazul mansinilor performante, de clasa superioara, prezentand principalul avantaj al designului elegant. Pe de alta parte, jantele aliaj 18 ajuta la echilibrarea rotilor cu usurinta si ajuta la racirea franelor, au o greutate scazuta, durabilitate extrem de ridicata si, in raport cu cele din otel, acestea contribuie la cresterea demarajului masinii, la eficienta franarii, precum si la stabilitatea acesteia. La capitolul costuri, jantele aliaj 19 sunt disponibile la preturi cuprinse intre 2.645 – 2.785, competitive si extrem de accesibile.

Tanara si de succes, compania AutoChrome a devenit in putinii ani de existenta un brand sonor in randul conducatorilor auto. Compania comercializeaza produse fabricate dupa standarde europene, ce vin insotite de garantii care sa le ateste calitatea si specificatiile incorporate. Preturile competitive si gama variata de produse va sunt puse la dispozitie accesand magazinul online. Niciodata nu a fost mai simplu sa faceti un upgrade masinii dumneavoastra.

Apropo, am ramas impresionat de aceasta colectie, pe care o recomand tuturor pasionatilor de jante