Cum cumperi un ceas pentru a-l oferi cadou?

ceas

Un ceas cu un design de calitate, de exemplu un ceas Fossil, va fi mult mai apreciat de ambele sexe. De asemenea, un ceas cu un design deosebit va face întotdeauna o impresie frumoasa. Ar fi bine să luati în considerare unele dintre sugestiile noastre pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Primul lucru cu care trebuie să începeţi este să faceţi puţină „cercetare” pentru a descoperi ce ii place persoanei căreia îi veţi oferi ceasul. Luați în considerare anumite opţiuni: aur, aur alb, argint, platină, din oțel inoxidabil, benzi din piele, etc. Daca destinatarul cadoului este femeie de exemplu poţi alege un ceas fossil dama cu carcasa din oţel inoxidabil.

Fiecare dintre aceste opțiuni insemna un stil propriu. Ai răbdare şi oferă-ţi cat mai mult timp pentru a alege cel mai potrivit ceas pentru destinatarul cadoului. Alegeti un ceas care să aiba toate caracteristicile de bază.

Apoi uita-te pentru caracteristici suplimentare, cum ar fi un calendar, o alarmă, functii ecran, etc.  Particularizează ceasul la stilul de viață specific destinatarului cadoului.

Cumpăraţi ceasul potrivit în limita de preț stabilita de dumneavoastră; spre exemplu anumite ceasuri pot avea preţuri de la 10.000 de dolari în sus, astfel că mai întâi trebuie să-ţi stabileşti un nivel al pretului apoi să vă limitaţi cumpărarea ceasului la bugetul dumneavoastra.

De la ceasurile complicate făcute pentru scafandri sau pentru practicanţii de sport extrem până la ceasurile fashion, care fac un pic mai mult decât a masura timpul, sunt ceasuri care întotdeauna sunt cautate.

Alege un ceas sport cu caracteristici de bază, dacă nu-l cumpere pentru un sport anume. Acestea includ alarma(e), rezistenta la apa, o funcție temporizator sau cronometru, iluminare, etc.

De asemenea puteţi să optati pentru mai multe caracteristici avansate, dacă știţi că vor fi utilizate de către purtător. Acestea pot include altimetru, barometru, termometru, busolă și alte caracteristici. Poti alege un ceas fossil de barbati model sport.

Alege un ceas pentru un sport specific, dacă știti că destinatarul practică un anumit sport. Acestea includ ceasuri speciale pentru scafandri, alergători, surferi, etc.

Asigurați-vă că brăţara sau cureaua se va potrivi confortabil în jurul încheietura mâinii persoanei căreia îi este destinat ceasul. De asemenea ar fi bine ca aceasta să fie oarecum reglabilă.

Verificați politicile de garanție și retur, astfel încât ceasul să poată fi returnat în cazul în care se doreşte un alt model. Setați ceasul la ora corectă, înainte de ambalare şi oferirea lui drept cadou. În cazul în care mecanismul ceasului este quarț, includeţi şi o baterie suplimentară înfășurat ca un cadou în pachet, va face o impresie bună.