American Airlines a intrat in posesia primei aeronave Boeing 777-300ER

boeing

Compania aeriana American Airlines a anuntat ca Boeing a livrat prima aeronava B777-300AER care va face parte din flota operatorului. Oficialii companiei sunt de parere ca dotarile tehnice ale noii aeronave vor ajuta operatorul aerian sa dezvolteprogramul de zbor la nivel international.

American Air va lansa curse catre Sao Paulo

Purtatorul de cuvant al operatorului american a anuntat ca aeronava Boeing 777-300ER va avea baza principala in cadrul bazei centrale Fort Worth din Texas. Noua achizitie a American Airlines va fi utilizata pentru a desfasura zboruri pe ruta Dallas-Sao Paulo. Bella Goren, seful executiv al companiei aeriene, a precizat ca incepand cu luna ianuarie a anului 2013, American Airlines va opera curse catre Sao Paulo. Goren este de parere ca vanzarile de bilete de avion vor inregistra cote foarte mari datorita cererii in crestere pentru destinatiile braziliene.

Bella Goren a mai spus ca aeronava Boeing 777-300 este cea mai potrivita pentru a desfasura curse pe distante lungi. Confortul sporit, dar si consumul mic de combustibil va duce la cresterea eficientei costurilor pentru operarea rutei catre Sao Paulo. Pana la finalul lunii decembrie, aeronava va fi dotata cu sistemul Panasonic eXConnect Wi-Fi care va oferi pasagerilor internet de mare viteza pe tot parcursul zborului.

John Wojick, senior vicepresedinte la Boeing, a precizat ca aeronava Boeing 777-300ER va ajuta compania americana sa creasca profitabilitatea curselor pe care le va rula cu acest model. Wojick spunea ca modelul 777-300 are cel mai mic consum de combustibil si este capabil sa ruleze curse pe distante mari, fara escala.

American Airlines este o companie aeriena cu baza principala in Fort Worth, peAeroportul International din Dallas. Operatorul american a fost infiintat in anul 1930 si opereaza 605 zboruri saptamanale catre 260 de destinatii internationale.