Cum poti contribui la educatia copilului tau?

copilas

Scolar As este o institutie acreditata de invatamant din Bucuresti care ofera posibilitatea de a va inscrie copiii la after school, before school, cursuri individuale sau scoala primara.
Scoala primara Scolar As vine in ajutorul copiilor prin dezvoltarea potentialului academic si social a fiecarui copil in parte. Personalul scolii primare este alcatuit din cadre didactice competente, specializate in lucrul cu copii. Scoala primara Scolar As se gideaza dupa un set de principii care nu ar trebui sa lipseasca nici unei institutii de invatamnt din tara noastra.

Acestea sunt:

  • Respect pentru Copil
  • Profesionalism
  • Responsabilitate
  • Calitatea actului de invatamant

In cadrul Scolar As se desfasoara si activitati de after school.

Ce inseamna after school? Copilul iese de la scoala primara si in loc sa mearga acasa si sa vizioneze desene animate fara sa isi faca temele, acesta este adus in cadrul after school-ului (scris despartit, after school) Scolar As unde isi face temele, mananca, merge la diferite cursuri individuale si se distreaza alaturi de alti copii. Un program normal de after school incepe la ora 12:00, se incheie la ora 16:30 si arata astfel:

  • Masa de prânz
  • Activităţi recreative sau program de somn
  • Efectuarea temelor

In cazul in care copilul dumneavoastra are cursuri de dupa-amiaza puteti sa il trimiteti la o activitate de before school. Aici copilul isi va face temele, se va pregati pentru cursurile pe care urmeaza sa le intreprinda la scoala primara, va manca, va face miscare sau va urma cateva cursuri pentru copii, individuale.

Scolar As pune la dispozitia copiilor dumneavoastra o paleta larga de cursuri pentru copii. Astfel, copii pot intreprinde cursuri de limbi straine (engleza sau germana), cursuri de arte martiale (aikido sau karate), cursuri de invatare rapida si citire, cursuri de pictura, teatru, fotografie, sah si multe altele.

Pentru siguranta copiilor si pentru bunastarea dumneavoastra sufleteasca va asteptam in cadrul Scolar As pentru a sustine o dezvoltarea armonioasa a copiilor dvs.