Cum poti ramane insarcinata in a doua parte a maturitatii?

Copilas

Te afli in perioada varstei de 40 de ani si te intrebi: Cum pot ramane insarcinata? Nu mai este ca atunci cand erai in perioada adolescenta si sarcina parea un lucru atat de indepartat in viitorul tau. Acum totul este real si, uneori, poate chiar tarziu pentru a incepe acest pas. Cu toate acestea, exista cateva metode pe care le poti incerca sa ramai insarcinata dupa varsta de 40 de ani.

1. Yoga
Una dintre cele mai mari probleme pe care le au femeile ce au atins varsta de 40 de ani este reprezentata de stress. Acesta tinde sa duce, de cele mai multe ori, la un avort spontan si reprezinta cauza principala pentru care femeile de 40 ani pierd o sarcina.

Miscarile efectuate in Yoga tind sa reduca atat stresul fizic, cat si cel emotional. Astfel, vei avea o sansa mai mare de a ramane insarcinata si de a avea o minte si un corp sanatos. In plus, cere-i partenerului tau de viata sa iti faca un masaj, in fiecare zi, cand incerci si dupa ce ai ramas insarcinata.

2. Acupunctura si Fertilizarea In-Vitro
Chiar daca greu de conceput, aceste doua tehnici total opuse, acupunctura si fertilizarea in-vitro, cresc cu pana la 50% sansa de a ramane insarcinata dupa varsta de 40 de ani. Acele sunt introduse in puncte de energie care sunt asociate cu glandele reproductive, deci este recomandat ca, mai intai, sa incerci aceasta tehnica antica, deoarece este posibil sa ramai insarcinata si fara a efectua fertilizarea in-vitro.

3. Evita cofeina si nu te ingrasa
Conform unor studii efectuate in Statele Unite ale Americii, nivelul de fertilitate la femei este scazut enorm din cauza cofeinei. Incearca sa o elimini, cel putin atunci cand incerci sa ramai sau dupa ce ai ramas insarcinata. O metoda buna de a elimina cofeina este de a consuma cafea decofeinizata.

In plus, obezitatea si supronderabilitatea sunt niste factori care scad, precum cofeina, nivelul de fertilitate. Asadar, daca doresti sa dezvolti o sarcina, schimbati obiceiurile culinare cu altele sanatoase si redu din greutate!

4. Bea anumite ceaiuri
Ceaiurile chinezesti, cum ar fi ceaiul verde, contin antioxidanti care ajuta cu privire la sanatatea generala a corpului. Si cu totii stim ca, odata cu un corp sanatos, o sarcina poate fi dezvoltata mult mai usor.

5. Nu fuma
Fumatul scade extrem de mult nivelul de fertilitate la femei. Pe langa aceasta, este un obicei care ne pune in pericol sanatatea si nu ne aduce nici un beneficiu. Este recomandat sa incerci sa le elimini cel putin pe perioada conceperii si cat timp esti insarcinata, pentru ca sarcina sa poate fi dusa la bun sfarsit.

Este lesne de inteles ca, daca toate aceste sfaturi pot fi implementate la o femeie de 40 de ani, atunci sansele ca ea sa ramana insarcinata cresc considerabil de mult. Nu uita ca, odata ce vei purta o sarcina, sanatatea copilului va fi aceeasi cu a ta, deci va trebui ca stilul de viata al tau sa fie cat se poate sanatos.