Cum sa ai o dispozitie buna

Cum sa ai o dispozitie buna

1. Stabiliti un nivel jos al fericirii in fiecare zi.

Un lucru pe care imi place sa-mi spun cand ma trezesc dimineata este acesta: „Aveti un nivel mic al fericirii azi”. Asa cum mi-am spus acest lucru si incerc sa-l tin minte in timpul zilei, apreciez lucrurile mai mult. Mancarea, munca mea, vremea, evenimentele mici ale zilei nu devin chestii de zi cu zi, ci ceva ce ma fac fericit.

Dar daca devin mai fericit in viata mea de zi cu zi pentru lucrurile mai mici inseamna asta ca eu devin nemotivat sa continui sa lucrez la lucrurile mai mari? Nu. Acest mod de a privi viata mea ma imbogateste cu mai multa energie si inspiratie, viata devine mai usoara si ma simt mai puternic in interior, pe masura ce explorez si lucrez pentru lucruri mici si mai mari.

2. Respirati cand sunteti stresat.

Cand stresul se prinda de tine, cand incepi sa te simti anxios, iritat si / sau fricos din cauza asta, atunci ia 2 minute. Asezati-va. Respirati  si faceti-o destul de adanc. Concentrati-va doar asupra respiratiei dvs. timp de 2 minute. Nimic altceva. Acest lucru va va linisti mintea si va veti putea relua munca intr-o dispozitie mai concentrata si mai relaxata dupa aceea.