Spune Stop

Spune Stop

1. Lasa trecut de-o parte.

Trageti-va din trecut, unde reluati un conflict vechi si trageti-va mai departe dintr-o spirala deprimanta. Trageti-va din viitor, unde va imaginati o catastrofa la urmatoarea intalnire, data sau prezentare. Plasati-va pe voi insiva si pe atentia dvs. unde va aflati. Aici si acum. Faceti acest lucru prin luarea unei pauze timp de 2 minute. Vezi ce este in fata ta. Ascultati pasarile si masinile de afara. Simtiti cum soarele de toamna straluceste prin fereastra pe haine si pe piele. Simtiti curentii mici de la una dintre ferestre. Fiti aici pe deplin cu toate simturile pentru cele 2 minute. Acest lucru o sa va relaxeze mintea si corpul. Gandirea va deveni mai usoara. Si un punct de vedere optimist se va simti mai natural.

2. Cand simtiti nevoia de a judeca pe cineva sa inteleaga in schimb.

Cand simtiti nevoia de a judeca pe cineva pe care il cunoasteti sau nu-l cunoasteti, atunci luati 2 minute. Puneti-va aceste doua intrebari: Ce parti ale acestei persoane pot sa le vad in mine? Cum este el sau ea ca mine?

De ce sa facem asta in loc sa judecam? Pentru ca nimeni nu vrea sa fie judecat intr-un mod negativ, iar acest lucru pentru oamenii din viata ta nu ajuta la construirea unor relatii bune. In plus, suma pe care incercati sa o judecati la altii tinde sa dezvaluie cat de mult va judecati si voi.

Asa ca ajutati-va sa traiti o viata mai pozitiva in aceste doua moduri, prin intreruperea atunci cand simtiti nevoia de a judeca si apoi alegeti ceva mai bun.