Cum sa aspirati parul de pe caine

aspirator par animale

Compania unui caine este o sursa de fericire si bunastare psihica, asa ca numarul celor care au un animalut de companie este destul de mare. Pe langa toate avantajele pe care cresterea unui caine le presupune, exista si cateva aspecte mai putin favorabile. Exista momente din an cand cainele isi schimba parul, asa ca acesta ajunge peste tot. In loc sa aspirati parul pe care cainele il lasa in urma, puteti sa aspirati parul direct de pe corpul cainelui. Pentru a face acest lucru, va trebui sa cumparati un aspirator de mana potrivit si atasamente potrivite pentru ingrijirea animalelor de companie, astfel incat sa il ajutati pe animalut sa se acomodeze cu aceasta experienta.

Sunetul unui aspirator il poate deranja si speria totodata pe patruped, asa ca este necesar sa va achizitionati un aspirator care sa fie destul de silentios. Este important, de asemenea, sa va asigurati ca aspiratorul este compatibil cu orice echipament de aspiratie pentru caini.

Prima experienta poate fi stresanta pentru caine si destul de putin eficienta, dar cu rabdare puteti avea parte de rezultatele dorite. Este important sa il faceti sa nu mai fie speriat de aspirator. Chemati cainele spre aspirator, iar daca refuza, incercati sa opriti aparatul si sa il chemati fara ca acesta sa fie pornit. Continuati sa faceti acest lucru in fiecare zi, pana cand puteti activa aspiratorul fara sa se sperie cainele.

Ar putea dura cateva saptamani pentru ca animalutul dvs. sa se acomodeze cu zgomotul puternic al aspiratorului, dar este important sa nu va descurajati.

Pentru a-l face pe caine sa fie si mai deschis la aceasta experienta este necesar sa il rasplatiti si sa il incurajati, dar mai ales sa va pastrati calmul pe toata perioada procesului. Cu cat sunteti mai pozitiv, cu atat si cainele va fi mai putin speriat.

Achizitionati un atasament pentru ingrijirea cainilor pentru aspirator. Atasamentele care vin in mod normal cu acesta ar putea crea o aspiratie care sa va raneasca cainele. Accesoriile pentru ingrijirea animalelor sunt facute special pentru a indeparta parul de pe caine si nu il afecteaza in niciun fel. De obicei, puteti gasi aceste instrumente online sau la un magazin de animale de companie. Inainte de a instala sau de a folosi atasamentul, cititi instructiunile furnizate impreuna cu produsul.

Asigurati-va ca animalul este uscat inainte de a-l aspira. Daca cainele sta sau se culca, poate fi mai usor sa il aspirati. Incepeti de la partea inferioara a gatului cainelui si rulati atasamentul deasupra spatelui si in jos pana la coada.

O rasplata il va ajuta sa renunte la anxietate si sa fie mai deschis spre acest tratament. In felul acesta, puteti sa uitati de pardoselile pline de par si puteti folosi aspirarea ca o alternativa foarte buna de periaj.