Tot ce trebuie sa stii despre augmentarea sanilor

Tot ce trebuie sa stii despre augmentarea sanilor

Multe femei se simt frustrate pana si la vederea unui sutien de brand, fiindca stiu ca nu ar avea cum sa il poarte niciodata. Desigur, trebuie sa te iubesti pe tine si corpul tau exact asa cum esti, dar ghici ce? Cateodata a iubi inseamna a face un compromis. Iar daca te-ai saturat sa fii limitata in alegerile vestimentare de sanii foarte mici, iata ce ar trebui sa stiti despre implantul cu silicoane inainte de a lua o decizie finala:

Treceti dincolo de planul personal cu medicul chirurg
S-ar putea sa va simtiti un pic stanjenita, dar este un rau necesar expunerea nud in fata chirurgului. Acum este momentul sa ii spuneti tot ce simtiti in legatura cu aceasta decizie: de ce doriti augmentarea sanilor, care sunt problemele sau motivele care va imping la aceasta decizie si informati-va cu privire la tot ce presupune recuperarea.

Este posibil sa nu fiti un bun candidat pentru operatia de augmentare a sanilor
Daca aveti asteptari nerealiste, sunteti o fumatoare inraita, sunteti obeza, ati pierdut o cantitate drastica de greutate sau aveti un istoric familial puternic de cancer la san, este posibil sa nu fiti considerata un bun candidat pentru chirurgia augmentarii sanilor. Pe de alta parte, candidatii buni sunt de tip atletic cu o greutate corporala minima si sanii in mod natural mici.

Cand vine vorba de implanturi, aveti optiuni
Implanturile siliconice traditionale necesita o incizie putin mai mare, dar rezulta intr-o senzatie mai moale. Cea mai recenta optiune este implantul siliconic in forma de forma stabila este facuta cu un gel mai gros si este mai putin posibil sa se scurga.

Va trebui sa luati cateva zile libere de la locul de munca si de la alte activitati
Arthur W. Perry, MD, FACS (DrPerrys.com), profesor asociat adjunct la Universitatea Columbia, cu practici cosmetice din New York si New Jersey, a spus ca daca implanturile sunt plasate in fata muschiului, ar trebui sa puteti reveni la serviciu in aproximativ cinci zile, dar necesita pana la o saptamana daca este in spatele muschiului. Puteti simti ca va puteti intoarce la munca imediat, dar uneori pur si simplu sa nu incercati sa dovediti ceva prin revenirea la munca inainte de termen.

Va trebui sa faceti o interventie chirurgicala de revizuire a sanilor la un moment dat
Ca si in cazul tuturor produselor fabricate, nimic nu dureaza pentru totdeauna. Si nici implanturile de san. Unele pot dura 20 de ani fara probleme, in timp ce altele dureaza doar sase sau sapte. „Daca exista o senzatie din ce in ce mai mare cu privire la faptul ca s-a observat o schimbare a conturului, formei sau dimensiunii, sau o noua durere sau ca ceva nu merge bine, o evaluare la cabinetul chirurgului plastician ar trebui sa fie urmatorul pas”, a declarat medicul de la Philadelphia.