Cum sa construiesti relatii pozitive cu cei din jurul tau

Cum sa construiesti relatii pozitive cu cei din jurul tau

1. Gandeste-te pentru un minut si fa-i cuiva un adevarat compliment.

Petreceti un minut si ganditi-va ce apreciati la ce din fata dvs.  Petreceti celalalt minut sau mai putin sa-i spuneti complimentul. Ea sau el va fi fericit. Veti obtine si sentimente pozitive de la persoana fericita si complimente. Este un mod bun si mic de a construi mai multe relatii pozitive.

2. Imbratisati.

Este un lucru mic, dar intimitatea fizica poate reduce stresul si ne face sa ne simtim bine. Asa ca petreceti 2 minute din zi pe imbratisare. Ca si complimente, poate fi o modalitate simpla de a construi relatii mai calde si mai pozitive cu tot felul de oameni din viata dvs. Doar folositi-va simtul comun inainte de a incepe sa va imbratisati.

3. Fiti interesati in loc de interesanti.

La inceputul unei conversatii sau pentru a rupe gheata petreceti doua minute cand intrebati una sau doua intrebari despre cineva cu care vorbiti si despre viata sa. Fiti atenti si nu asteptati doar sa vorbiti din nou. Interesul pe care il oferiti va fi cel mai probabil returnat si puteti incepe sa construiti nu numai o conversatie buna, ci si o relatie de a da si de a implini pentru voi doi, indiferent de ce fel de relatie ar putea fi.