Cum sa depasesti frica: 6 strategii puternice pe care le poti incepe sa folosesti astazi – I

6 strategii puternice pe care le poti incepe sa folosesti astazi - I

„Cand un tanar hotarat se indreapta spre marele bataus si il ia cu indrazneala de barba, lumea este deseori surprinsa sa constate ca i se desprinde in mana si ca a fost infricosator doar pentru a-i speria pe aventurierii timizi. . ” – Ralph Waldo Emerson

Este atat de usor sa te blochezi. Pentru a o lasa sa te tina inapoi.

Am fost acolo de multe ori in viata mea.

Frica m-a impiedicat, de exemplu, de:

Incercand lucruri noi. M-a impiedicat sa incerc ceva nou pentru pranz sau un nou hobby, deoarece ma temeam ca voi avea o experienta proasta sau ca voi da gres. Si asa m-am tinut de rutina si alegerile mele obisnuite.
Solicitand cuiva o intalnire. Pentru ca nu voiam sa risc sa fiu respins sau sa arat ca un prost in ochii altor oameni.
Sa-mi traiesc viata asa cum mi-am dorit . Frica m-a tinut in stransoare si mi-a explicat calm ca ar fi cel mai bun si mai confortabil pentru mine sa raman acolo unde sunt si sa nu fac nimic nou. Si de multe ori am crezut cu tristete frica si m-am blocat intr-un loc unde sincer nu am vrut sa fiu.

Temerile pe care le avem se bazeaza pe modul in care ne gandim la lucruri. Obiceiurile de gandire distructive pot crea multa frica care este cu adevarat inutila si daunatoare. Dar exista si modalitati de a face fata acestor obiceiuri atunci cand apar si, in timp, le inlocuiesc cu obiceiuri mai sanatoase.

Asadar, astazi as vrea sa impartasesc 6 obiceiuri de gandire distructiva care provoaca frica si ce sa faci in loc sa le lasi sa se plimbe libere in capul tau.